07 / 05 / 2024

Fakir Taffy Blender Seti ne kadar, en uygun nerede? 18 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Fakir Taffy Blender Seti ne kadar, en uygun nerede? 18 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Fakir Taffy Blender Set, mutfaklara pratik bir dokunuş katar. Güçlü motoru ve keskin bıçaklarıyla zahmetsiz bir şekilde lezzetli tarifler hazırlamanızı sağlar. Peki, Fakir Taffy, buz kırar mı? İşte detaylar...



Fakir Taffy Blender Set, mutfaklara pratik bir dokunuş katar. Güçlü motoru ve keskin bıçaklarıyla zahmetsiz bir şekilde lezzetli tarifler hazırlamanızı sağlar.

Fakir Taffy Blender Seti ne kadar, en uygun nerede? 18 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Fakir Taffy Blender Set, sahip olduğu özelliklerle mutfakta işleri kolaylaştıran ideal bir yardımcıdır. Çırpma, doğrama ve parçalama işlemlerinin tamamını farklı başlıklarıyla kısa bir süre içerisinde yapar. Tüm sebze ve meyveleri parçalara ayırır ve isterseniz ezip püre haline getirir. Sıvı gıdalarla homojen karışımlar elde etmenizi sağlar. Fakir Taffy; çorba, püre, sos, tatlı ve içecek hazırlarken pürüzsüz sonuçlar sağlayarak en büyük yardımıcınız olur. 

Güçlü Performans 
Fakir Taffy Blender Set, 1700 W çalışma gücüne sahiptir. Geniş doğrama haznesi tüm işlemleri tek seferde halletmenizi sağlar. Paslanmaz çelikten üretilen aparatları bulaşık makinesinde yıkanabilir. Fakir Taffy ile smoothie ve milkshake de bir çırpıda hazırlanır.  

Ergonomik ve Pratik 
Fakir Taffy Blender Seti, zahmetsiz, rahat ve kolay kullanım sağlayan ergonomik bir tasarıma sahiptir. İki kademeli hız ayarı ve güçlü 4 bıçağı sayesinde buz kırma gibi işlemleri bile rahatça yapabilen ürün; çelik çırpma teli, çelik blender ayağı ve çelik doğrayıcıya sahiptir. Turbo özelliği de bulunan cihaz kaymaz tabanı sayesinde hızlı çalışırken bile dengesini bozmaz ve güvenli kullanım sunar.

Fakir Taffy Kırmızı Blender Set kaç TL? Fakir Taffy Blender Set fiyatları ne kadar? Fakir Taffy Blender Set en ucuza nereden alınır?

 


Geri Dön