29 / 04 / 2024

Fakir VC 6538 40 W Ayaklı Siyah Vantilatör’ün fiyatı Teknosa’da resmen dibi gördü!

Fakir VC 6538 40 W Ayaklı Siyah Vantilatör’ün fiyatı Teknosa’da resmen dibi gördü!

Teknosa, yaz boyu serinlemek isteyenler için kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Fakir VC 6538 40 W Ayaklı Siyah Vantilatör, Teknosa’da 1.034 TL’den satışa sunuldu.



Yaz denildiği zaman akıllara ilk olarak vantilatör gelir. Sıcak ve bunaltıcı havalardan korunmayı sağlayan vantilatör fiyat performans karşılaştırması ile neredeyse her konutta bulunabilir hale geldi. Teknosa’da bu kapsamda, Fakir VC 6538 40 W Ayaklı Siyah Vantilatör’ü çok uygun fiyata satışa çıkardı.

VANTİLATÖR NEDİR?

Vantilatör, aldığı hareketle dönen çarkın (pervane) havayı bir hacimden alıp diğer bir hacme aktaran, havaya yön verme prensibiyle çalışan ve bu sayede bulunduğu ortamı serinleten elektronik bir cihazdır. Bu makinelere aynı zamanda çalışma şekline göre de isimler verilir. Bunlar aspiratör, fan, blower, körük olarak bilinir.

 Fakir VC 6538 40 W Ayaklı Siyah Vantilatör’ün fiyatı Teknosa’da resmen dibi gördü!

VANTİLATÖR ÇEŞİTLERİ

Söz konusu materyaller kullanım amacı, çalışma sıcaklığı ve akışkanın cinsine göre farklılık gösterir. Buna bağlı olarak birçok vantilatör çeşidi bulunur.

ENDÜSTRİYEL UYGULAMALARDA

Havanın karıştırılması gereken yerler, soğuk hava tesisleri, malzeme taşıma ayrıştırma, havalandırma, katı yakıtlı kazanlarda yakıt üfleme, soğutma sistemleri, ısıtma sistemleri, elektrik üretim santralleri.

DOMESTİK (EVSEL) UYGULAMALARDA

  • Fırın üzeri davlumbazlarda, banyo, tuvaletler.

  • Konfor uygulamaları

  • Toplantı salonları, sinemalar, restoranlar, sigara odaları

Kullanım alanlarına örnek olarak gösterilebilir. Fakat bunlar dışında da pek çok kullanım alanı vardır.

Peki, Fakir VC 6538 40 W Ayaklı Siyah Vantilatör’ün teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön