20 / 07 / 2024

Farah Yeniköy'de 9.5 milyon TL'ye villa fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Farah Yeniköy'de 9.5 milyon TL'ye villa fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Kocaeli Başiskele'de yükselen Farah Yeniköy projesinde yer alan konutların teslimlerinin bu yılın Aralık ayında gerçekleştirilesi planlanıyor.  




Farah Yeniköy projesi Yavuz İnşaat Gayrimenkul Yatırım tarafından inşa ediliyor. Butik proje olarak hayata geçirilen  Farah Yeniköy'de toplam 21 adet villa yer alıyor.

Satış sürecinin devam ettiği Farah Yeniköy projesinin arsa alanı 4 bin 254 metrekare olarak belirtilirken, projede yalnızca 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 

Peki Kocaeli Farah Yeniköy projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Farah Yeniköy projesinin anahtar teslimleri ne zaman yapılacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Farah Yeniköy projesi ile ilgili detaylar...

Farah Yeniköy de 9.5 milyon TL ye villa fırsatı! Teslimler Aralık ta!

Kocaeli Farah Yeniköy projesinde yer alan 4 oda 1 salon konutlar 140 metrekare alana sahip. Fiyatların 9 milyon 500 bin TL'den başladığı Farah Yeniköy projesinin teslimlerinin bu yılın Aralık ayında yapılması planlanıyor. 

180-350 metrekare arasında değişen müstakil bahçeleriyle dikkat çeken Farah Yeniköy projesinde her villaya 2 araçlık otopark sunuluyor. 

Web: https://www.yavuzinsaat.com/farah-yenikoy.asp
Telefon: 0532 320 46 53


TOBB, Yedi Mavi'deki 356 konutun satışına başladı! Hemen teslim, peşin fiyatına 12 ay vade sıfır faiz avantajıyla!

Arnavutköy Baltık Konutları 3 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Vera Bitez'de teslimler yıl sonunda! 


Geri Dön