28 / 04 / 2024

Farklı bankalardan uygun faiz ve vade seçenekleriyle borç kapatma kredileri

Farklı bankalardan uygun faiz ve vade seçenekleriyle borç kapatma kredileri

Türk bankalarının sunduğu borç birleştirme kredileriyle mali özgürlüğünüzü kazanın. Uygun faiz oranları ve geniş vade seçenekleriyle tüm borçlarınızı tek bir çatı altında toplayarak finansal sıkıntılarınızdan kurtulmak için borç kapatma kredilerinden yararlanabilirsiniz.



Türkiye'deki birçok finans kuruluşu, borç yükü altında olan bireylere borçlarını birleştirme kredileri sunar. Bu kredilerle, bireyler mevcut borçlarını daha avantajlı faiz oranlarıyla ve genişletilmiş ödeme süreleriyle tek bir borca dönüştürebilirler. Kredi seçimi yapılırken sunulan faiz oranları ve ödeme vadeleri dikkate alınır. İşte borç kapatma kredisi sunan bankalar…

CEPTETEB borç kapatma kredisi

CEPTETEB, uygun faiz oranlarıyla dikkat çekiyor. Sadece %2,99 faiz oranıyla sunulan kredide aylık taksitler 2.603,11 TL olarak belirlenmiştir. Toplam geri ödeme miktarınız 93.999,46 TL olacaktır. Ancak bu kredinin en dikkat çeken özelliği sunmuş olduğu 3 ay erteleme seçeneğidir.

TEB’ten 3 ay ertelemeli kredi fırsatı

TEB de borç kapatma kredisi sunan avantajlı banka seçeneklerinden biridir. Sadece %2,99 faiz oranıyla sunulan bu avantajlı kredi paketinde aylık taksitler sadece 2.603,11 TL. Toplamda geri ödemeniz gereken tutar 93.999,46 TL olacaktır. Ayrıca TEB'in bu özel teklifinde ilk 3 ay ödeme yapma zorunluluğunuz bulunmuyor.

Farklı bankalardan uygun faiz ve vade seçenekleriyle borç kapatma kredileri

Akbank’tan direkt kredi

Akbank'tan sunulan direkt kredi faiz oranı %3,39 ile piyasada sunulan diğer seçeneklere kıyasla biraz daha yüksek olabilir. Ancak aylık 2.795,28 TL'lik taksitle toplamda 100.917,58 TL ödeme yapma fırsatı sunuyor. Bu rakamlara bakıldığında Akbank'ın sunduğu bu kredi paketi, diğer alternatiflere nazaran hala oldukça rekabetçi bir konumda.

ING yeni müşterilere özel kredi

ING Bank, yeni müşterilerine özel kredi fırsatı sunuyor. %3,59 gibi oldukça rekabetçi bir faiz oranıyla kredinizi alabilirsiniz. Aylık sadece 2.893,63 TL taksit ödeyerek toplamda 104.420,68 TL geri ödeme yapacaksınız.

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi

İş Bankası'nın sunduğu ihtiyaç kredisi, piyasa şartlarına kıyasla oldukça rekabetçi bir faiz oranıyla dikkat çekiyor. %3,60 gibi cazip bir faiz oranıyla, aylık sadece 2.898,59 TL taksit imkanı sunan bu krediyle toplamda 104.636,74 TL ödeme yapmanız gerekiyor.

Merkez Bankası'ndan yeni karar: KKM hesaplarında asgari faiz zorunluluğunu kaldırıldı!

9 bankada peş peşe 7 şiddetinde deprem! Garanti, Ziraat, Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti ve 3 banka az evvel duyurdu!

Kredi sıkıntısı çekenler müjde! O banka 500 bin TL'yi faizsiz veriyor! Şartları karşılayanlara tıkır tıkır ödeniyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön