28 / 04 / 2024

FAST'tan yalıtım sorunlarına hızlı ve kolay çözüm!

FAST'tan yalıtım sorunlarına hızlı ve kolay çözüm!

Yeni bant ailesi FAST sızdırmazlık ürünleri ile 3M, binalarda yalıtım ve sızdırmazlık sorunlarına yepyeni bir çözüm sunuyor. İnşaat sektörüne özel olarak geliştirilen 3M™ FAST sızdırmazlık bantları kolaylık sağlıyor..



Yeni bant ailesi FAST sızdırmazlık ürünleri ile 3M, binalarda yalıtım ve sızdırmazlık sorunlarına yepyeni bir çözüm sunuyor. 110 yılı aşkın süredir geliştirdiği yeni fikirleri dahiyane ürünlere dönüştüren 3M, birçok farklı sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de yenilikçi çözümleriyle çalışanların hayatını kolaylaştırıyor, ürünlerinin kullanıldığı projelerde insanların hayatına dokunuyor. 3M'in geniş ürün gamı, dış cephe cam montajı, cephe kaplama, bina içi uygulamaları, kapı ve pencere, asansör ve izolasyon uygulamalarında kullanılıyor. 


İnşaat sektörüne özel olarak geliştirilen 3M™ FAST sızdırmazlık bantları, hem iç hem de dış alanlarda, yapılardaki tüm birleşim yerlerinde, kalıcı nem, hava ve su bariyeri sağlarken uygulama süreçlerini de kolaylaştırıyor. 


Sızdırmazlık sağlamak artık zahmetli değil 3M™ FAST bantları, inşaat alanında farklı bina materyallerinde sızdırmazlık sağlamayı uzun süren, zahmetli bir süreç olmaktan çıkarıyor. Ürün, sektör çalışanlarına her koşulda ve yüzeyde, tek kişi tarafından güvenle uygulama imkanı sunuyor. Kapı, pencere ve kör kasa profillerinde, membran birleşim noktalarında, sıva, beton ve küflü metal gibi en zorlu yüzeylere bile kolayca yapışabilen 3M™ FAST yüksek performanslı bantların üzeri farklı materyallerle kaplanabiliyor. İnşaat alanında zorlu koşullara ve farklı ortam sıcaklıklarına uyumlu olarak geliştirilen bantlar, eksi 18 dereceye kadar düşük sıcaklıklarda bile en zorlu yüzeylere güvenle uygulanabiliyor, çivi ile delindiğinde bile sızdırmazlık özelliğini kaybetmiyor. 


Hürriyet Ek


Geri Dön