01 / 05 / 2024

Fatih Erdoğan: Binalarla birlikte standartlar da yükseliyor!

Fatih Erdoğan: Binalarla birlikte standartlar da yükseliyor!

Ankara'nın başkent olması sebebiyle kent silüetinin önemli olduğunu dile getiren Erdoğan, "Dünyada bütün liderler gittikleri ülkelerdeki mimari gelişmişliğe bakarak, bölge ile ilgili kararlar verir" dedi




Ankara'nın en önemli gayrimenkul aksı olan Eskişehir ve Konya yollarının kesiştiği bölgede, rezidanslarla birlikte hayat standartların'da yükseldiğini belirten Pasifik inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, "Bu bölge Ankara'nın kalbi. Burada proje para kazanmak için değil, kaliteyi sunmak için yapılmalı" dedi. 


KENT SİLUETİ ÖNEMLİ 

Ankara'nın başkent olması sebebiyle kent silüetinin önemli olduğunu dile getiren Erdoğan, "Dünyada bütün liderler gittikleri ülkelerdeki mimari gelişmişliğe bakarak, bölge ile ilgili kararlar verir. Şimdi Hamamönü'nden geçen bir devlet adamını Eskişehir aksından geçirdiğiniz zaman aklında, 'Hem kültürüne ve geçmişine sahip çıkan hem de modern mimariyi yaparak geleceğine yön veren bir ülkedeyim' diyecektir" dedi. 

Bölgede, yükselen "Next Level" projesi üe Ankara'da bir ilki gerçekleştirme aşamasında olduklarım ifade eden Fatih Erdoğan, Başkent'teki inşaat sektörünü ve son aşamaya gelen Next Level'i, Posta Ankara'ya anlattı: 


SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Önce işi bilenleri masaya toplayıp, işi onlara bıraktık.  Dünya üzerindeki örneklerine inceledik. En iyi mimarı bulduk. Hayallerimizi ortaya koyduk.


Daha sonra baktık ki Next Level adıyla sanıyla kendiliğinden ortaya çıkmaya başladı, insanlar burayı gezdiği zaman ya da şöyle bir uzaktan baktığı zaman ince. detayları tek tek yakalayacak.  Buraya takılan camdan, duvarlara koyduğumuz levhaya kadar incelediğimizi bilecekler. Next Level bizim için iş değil aslında bir sosyal sorumluluk projesidir. 


DAHA İYİYİ ARAMAK ZORUNDAYIZ 

Dünya üzerinde karma kullabım., projesi, mimarinin ve gayrimenkulun geldiği son rîokfâL RezidansTööSVe AVM'li şekilde tasarlanan tarzlar ise son dönemde en çok tercih edilen şekli. Biz burada ticaret, iş hayatı ve konutu bir arada düşündük. Ankara'nın ilk 3 kullanımlı karma projesi. Bu değer yükseldikçe, sağımızda solumuzda da durup düşünmesi gereken insanlar olacak. Çünkü verdiği para aldığı kaliteyi kıyaslamaya başlayan vatandaşlar, diğer firmalardan aradaki farkın hesabım soracak. Bu daha iyiyi arama yarışı bizleri de kardan çok, kaliteye yönlendirecek. 



Posta


Geri Dön