Kim Kimdir?

Fatih Genç hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Fatih Genç kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevlerde yer aldı? Çalık Enerji’de hangi pozisyonda çalışıyor? 34 seneyi aşkın süre STFA Construction Group’ta çeşitli kademelerde başarı ile görev yürüten Fatih Genç, son olarak Genel Müdür pozisyonunda görev aldı

Fatih Genç, lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünde başarı ile tamamladı. 34 seneyi aşkın süre STFA Construction Group’ta çeşitli kademelerde başarı ile görev yürüten Fatih Genç, son olarak Genel Müdür pozisyonunda görev aldı.

SUUDİ ARABİSTAN ÜLKE MÜDÜRÜ OLDU

Fatih Genç, daha sonra, IC İçtaş İnşaat Genel Müdürü, IC İçtaş İcra Kurulu Üyesi ve Taca Construction Suudi Arabistan Ülke Müdürü olarak çalıştı.

Peki, Fatih Genç, hangi alanlarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Fatih Genç ile ilgili merak edilen her şey...

PROJE YÖNETİMİ KOMİTE ÜYESİ

2017 yılında STFA Construction Group ile tekrar yolu kesişen başarılı Türk iş insanı Fatih Genç, Kuveyt’te Proje Yönetimi Komite Üyesi olarak görev aldı.

Fatih Genç, 2019 yılı itibari ile Çalık Enerji Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarına devam ediyor. Fatih Genç, bunun yanı sıra, GAP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesidir.

Serhan Çetinsaya kimdir? Nerede doğru? Hangi projelerde yer aldı? Çelik Halat’ta hangi görevi yürütüyor?

Bekir Kılıç nerelidir? ABD’de nerede dil eğitimi aldı? Hangi görevleri yürüttü?

Ali Kuralkan kimdir? Hangi bölümden mezun oldu? Çalık Denim’de hangi alanda çalışıyor?