Ekonomi

Faturası yüksek gelene son dakika müjdesi! Başvurana hemen 206 TL nakit para! Evinizden çıkmadan şimdi başvurabilirsiniz

Faturaları yüksek gelen dar gelirli vatandaşlar fatura desteğini merak ediyor ve araştırıyor. Peki fatura desteği nasıl alınır? İşte detaylar...Resmi olarak açıklanan detaylara göre, devlet, ihtiyaç sahibi ailelere fatura desteği veriyor

Faturaları yüksek gelen dar gelirli vatandaşlar fatura desteğini merak ediyor ve araştırıyor. Resmi olarak açıklanan detaylara göre, devlet, ihtiyaç sahibi ailelere fatura desteği veriyor. Söz konusu destek dahilinde fatura yardımı miktarı aile sayısına göre farklılık gösteriyor.

Peki fatura desteği nasıl alınır? İşte detaylar...

Fatura desteği almak isteyen vatandaşlar belirli şartlar kapsamında PTT’ye başvuru yaparak söz konusu destekten yararlanabiliyor. Açıklanan resmi detaylara göre söz konusu destek kapsamında, toplamda 4 kişilik aileye 171 liralık ödeme veriliyor.

Fatura desteği tutarları şu şekilde:

1-2 kişi: 103 Lira
3 kişi: 137,33 Lira
4 kişi: 171,67 Lira
5 kişi: 206 Lira

ELEKTRİK FATURASI DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Egehaber'in aktardığına göre, elektrik faturası desteği almak isteyen ihtiyaç sahipleri, kimliği ve elektrik faturası ile PTT şubelerine gidip gerekli işlemleri başlatabiliyor.. Fatura desteği almak isteyen kronik hastalar, bu işlemi evlerinden çıkmadan internet üzerinden de yapabilir.

Belediyeler 6.500 TL maaşla çok sayıda memur alacak! Belediye iş ilanlarına nasıl başvurulur? Hemen başvurabilirsiniz!

Kültür ve Turizm Bakanlığı onlarca personel alıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı iş ilanına nasıl başvurulur?

Bu 32 ilde yaşayanların hesaplarına 2.354 TL para yatırılıyor! E-Devletten bakıp, PTT’den paranızı hemen alabilirsiniz!