Ekonomi

FED faiz kararı sonrası euro kaç lira oldu?

Piyasaların büyük merakla beklediği Amerika Merkez Bankası FED faiz kararını saat 21:00'da açıkladı. Kasım 2018’den bu yana ilk kez faiz arttırma kararı alan FED faiz oranını 25 baz puan artırdı. Peki FED sonrası euro ne oldu? İşte FED kararı sonrası euro kuru... 3 yıl aradan sonra FED faiz oranını 25 baz puan artırdı

Piyasaların merakla beklediği, FED faiz kararı saat 21:00 itibariyle açıklandı. 3 yıl aradan sonra FED faiz oranını 25 baz puan artırdı. FED sonrasında ise milyonların gözü döviz piyasasına çevrildi. Peki euro kuru FED sonrası ne oldu?

Milyonlar son dakika gelişmelerini merakla takip ediyor. FED faiz oranı açıklanır açıklanmaz euro kurunun ne olduğu merak konusu. FED sonrası euro ne oldu? FED kararı euro kurunu nasıl etkileyecek? sorusunun cevabı araştırılıyor. İşte FED sonrası euro kuru...

FED FAİZ KARARI ÖNCESİNDE EURO KURU 

Bugün güne 16,23 liradan başlayan euronun, alış fiyatı 16,09 lira, satış fiyatı ise 16,23 liradan işlem gördü. Geçtiğimiz hafta Antalya zirvesi sonrasında yükselişe geçen euro/TL 16,48 bandına kadar yükselmişti. Bu hafta ise müzakere görüşmelerinin devam etmesi ile, piyasaların yönü aşağı çevrildi. FED kararı öncesinde euro kurunun alış fiyatı 16,05 lira, satış fiyatı ise 16,18 liradan işlem gördü. Peki FED sonrası euro/TL kaç lira oldu?

FED FAİZ KARARI SONRASI EURO KURU NE OLDU?

FED faiz kararından sonra euro kurunun şu dakikalarda alış fiyatı 16,05 liradan, satış fiyatı ise 16,20 liradan işlem görüyor.