Genel

Federasyon Başkanı: Kurbanlık Fiyatları Yükseldi, Ancak Normal Seviyede!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Küçükbaş hayvanlar için 7 bin TL, büyükbaş hayvanlar için ise 84 bin TL'den başlayan fiyatlar belirlendi.Yardımcı, küçükbaş hayvanların 7 bin TL'den, büyükbaş hayvanların ise 84 bin TL'den başlayacağını söyledi

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurbanlık fiyatları hakkında bilgi verdi. Yardımcı, küçükbaş hayvanların 7 bin TL'den, büyükbaş hayvanların ise 84 bin TL'den başlayacağını söyledi. Ayrıca, Türkiye genelindeki hayvan sayısının yeterli olduğunu ve fiyatların geçen seneye göre artış gösterdiğini belirtti.

Federasyon Başkanı Açıkladı: Kurbanlık Fiyatları Yükseldi

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık fiyatlarıyla ilgili açıklama yaptı. Kurbanlık fiyatları hakkında bilgi veren başkan yardımcısı, geçen yılki satış verilerine göre büyükbaş ve küçükbaş hayvanların talebinin yüksek olduğu gözlemlendiğini açıkladı.

Küçükbaş ve Büyükbaş Hayvan Fiyatları Normal Seviyede

Aynı zamanda Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, Türkiye genelinde 20 milyon büyükbaş ve 64 milyon küçükbaş hayvan bulunduğunu belirterek herhangi bir sorun olmadığını belirtti. Yardımcı, kurbanlık fiyatlarının normal seviyede olduğunu vurgulayarak, geçen seneye göre yem ve besicilik maliyetlerindeki artışın et fiyatlarına yansıdığını ifade etti. Canlı kilo bazında küçükbaş kurbanlıkların 140-160 TL, büyükbaş kurbanlıkların ise 150-160 TL arasında olduğunu dile getirdi.

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı'nın açıklamaları şu şekildedir:

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, Kurban Bayramı öncesindeki açıklamalarında, küçükbaş ve büyükbaş hayvan fiyatlarının normal seviyede olduğunu belirtti. Yardımcı, fiyatlardaki artışın yem ve besicilik maliyetlerinden kaynaklandığını ifade ederken, vatandaşları spekülasyonlara inanmamaya ve aile işletmelerinin desteklenmesi çağrısında bulundu. Kurban pazarlarının yakın zamanda kurulacağını da aktaran Yardımcı, vatandaşların uygun fiyatlarla kaliteli kurbanlık hayvanlar temin edebileceklerini vurguladı.

CarrefourSA ve Migros kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı! Büyükbaş, Küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurbanlık fiyatları belli oldu! Kurbanlık fiyatları ne kadar?

Migros kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı! Küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?