Genel

Fenerbahçe Ülker Arena'da parkeler döşendi, potalar yerleştirildi! İşte son fotoğraflar!

Anadolu yakası Ataşehirde yapımı devam eden 12 bin 500 kişilik kapasiteli Fenerbahçe Ülker Arenanın 2011 yılı sonuna doğru bitmesi planlanıyor... Fenerbahçe Ülker Arena'da parkeler döşendi, potalar saha içine yerleştirildi... İşte Arena'dan son kareler...

 

Fenerbahçe Ülker Arena'ya havadan bakmak için tıklayın! Fenerbahçe Ülker Arena'yı havadan izlemek için tıklayın!

Tesisin en önemli özelliklerinden bir tanesi ise ilk kez kapalı bir spor salonunda loca hizmeti verilecek olması.

Tamamlandığında Türk Sporu için büyük bir ivme kazandıracak olan salon büyük bir hızla oyuncuların ve taraftarların hizmetine sunulmak için hazırlanıyor.


Kompleksin içindeki 1500 kişilik küçük salonun ise voleybol takımının kullanımına verilmesi planlanıyor.

Bir aksilik olmaması halinde gelecek sezon Fenerbahçenin ligdeki ilk maçının hava atışı yeni salonda yapılacak.


12 bin 500 kişi kapasiteyle hizmet verecek Fenerbahçe Ülker Spor Salonu´nun kapasitesi ihtiyaç halinde 15 bin kişiye kadar yükseltilebilecek.


Spor salonunda basketbolun yanı sıra voleybol hentbol gibi salon sporları oynanabilecek ve kapalı alanda yapılabilecek aksiyon ve macera sporları da organize edilebilecek.

Fenerbahçe Ülker Spor Salonu ana bölümü ile birlikte antrenman salonu alış veriş merkezleri olimpik yüzme havuzu gibi alanlarıyla da bir yaşam merkezi olarak hizmet verecek.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay Fenerbahçe Ülker Spor Salonu´nun Türk sporu için çok önemli bir tesis olduğunu vurguladı.

Yüksel Günay Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı yönetimi ve camiasıyla Türk sporuna katkılarını sürdürüyor. Ataşehir´de yapacağımız Fenerbahçe Ülker Spor Salonu tüm Fenerbahçelilerin ve Türkiye´nin gurur duyacağı bir tesis olacak dedi.