Eğitim

Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası başladı!

Fenerbahçe Kulübü, hayata geçirmeyi planladığı ve 24 Kasım 2016 tarihinde kamu tüzel kişiliğe kavuşan Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası yürütülmeye başlandı. 

Anadolu Ajası'nda yer alan habere göre; Fenerbahçe Kulübü üniversitenin 2018-2019 eğitim ve öğretim döneminde öğrenci kabul ederek öğretime başlayacağını açıkladı. 

 

Sarı-lacivertli kulübün yöneticileri tarafından yapılan açıklamada üniversitenin birinci öğretim döneminde bin 200 öğrencinin öğretim göreceği ve her sene aynı sayıda öğrencinin okula kazandırılacağı bildirisi aktarıldı. 

 

Fenerbahçe Üniversitesi'nin 4. sene sonunda 4 bin 800 öğrenciye ulaşılacağı söyleniyor.  Fenerbahçe Üniversitesinin yeni kurulması sebebiyle kulüp üyeleri ile taraftarların yapacağı bağışların hayati önem taşıdığı ve tahmini 34 milyon lira harcama yapılacağı öngörülüyor. 

 

Asgari bin lira bağışları ile destek verenlerin isimlerine, kulübün resmi internet sitesinde oluşturulacak şükran köşesinde yer verileceği ve yapılacak bağışların tamamının Fenerbahçe Üniversitesinin harcamalarına kullanılacağı  da söylendi. 

 

Yapılan açıklamada, "Türk milli eğitimine, üniversite çağındaki vatansever öğrencilere ve güzide Fenerbahçe Üniversitesine yapacağınız bağışlar için şimdiden teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.