28 / 04 / 2024

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 



Yurt içi yatırımcıları ile adından sıkça söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. dünyaya açılmaya hazırlanıyor.  Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, İspanya'nın güney kısımlarının sahil alanlarında yatırıma başladıklarının müjdesini versi.

Aycan Fenercioğlu, Eylül ayında projelerinin fizibilitesinin, sonbaharda ise inşaatlara başlayacaklarını belirtti. Yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor.

FENERCİOĞLU İSPANYA'YA AÇILIYOR!

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, İspanya’da çalışmalarının devam ettiğini belirterek, İspanya’da gerçekleştirecekleri yatırım ile ilgili bişg verdi. 

İspanya yatırımları ile ilgili uzun süredir temaslarının devam ettiğini belirten Aycan Fenercioğlu,  Eylül ayında projenin fizibilitesininn başlayacağını söyledi.  Bu adımla beraber  de projeye sonbaharda başlamayı hedeflediklerini aktardı

Aycan Fenercioğlu: ''İspanya son dönemde yabancıların konut alma açısından çok tercih ettiği bir bölge haline geldi. Bu sonbaharda İspanya'nın bu anlamda daha da popüler olacağını, özellikle Avrupa bölgesinin ve İngilizlerin buraya ilgi göstereceğini tahmin ediyoruz. '' dedi.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Aycan Fenercioğlu yeni projeyle beraber İspanya'da yatırımlarını artırmayı planladıklarını açıkladı.  Aycan Fenercioğlu ‘Hayal edebildiğin her şey gerçektir’ sözüyle çıktığımız bu yolda bir hayalimizi daha gerçekleştirmek için İspanya’dayız. Resmi işlemlerini tamamladığımız yeni arsamız için hızlı bir şekilde proje çalışmalarına başlıyoruz.” dedi.

Fenercioğlu A.Ş.’nin yurtdışındaki çalışmalarına da değinen Aycan Fenercioğlu “Kıbrıs' ta yatırımlarımıza başladıktan sonra İspanya'nın güney kısımlarında sahil alanlarında yatırıma başladıklarını açıkladı.

İspanya'dan başlayarak turistlerin ilgi gösterdiği okasyonlarda inşaat yapmayı hedeflediklerini söyleyen Aycan Fenercioğlu projelerin yüzde 90 gibi önemli bir kısmını yabancı müşterilerimiz oluşturduğunu söyledi. Fenercioğlu uurtdışı yatırımlarımlarının hızla süreceğinin altının altını çizdi. 

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk yeni proje!

Fenercioğlu’nun hedefi dünyanın farklı lokasyonlarında 50 şantiye!

Konut sektörü son çeyrekte dengeyi bulacak! Ev fiyatları düşecek mi?

Geri Dön