28 / 04 / 2024

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

Firma: Febercioğlu Gayrimenkul

Fenercioğlu Gayrimenkul, Kıbrıs’ta 3 bin dairelik Costal Heaven projesinin inşaatına başladı. Kıbrıs'a dev proje geliyor. İşte Costal Heaven projesi ile ilgili ayrıntılar...



Fenercioğlu Gayrimenkul, Kıbrıs’ta 3 bin dairelik Costal Heaven projesinin inşaatına başladı. Fenercioğlu’nun Kıbrıs’ın Gaziveren ve Girne bölgesinde konut ve ticari yatırımları devam edecek.

Fenercioğlu Gayrimenkul, Kıbrıs’ta 3 bin dairelik Costal Heaven projesi için inşaat çalışmalarına başladı. Kıbrıs'a dev proje geliyor.  Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, Kıbrıs’ta uzun süredir üzerine çalıştıkları projenin inşaatına başladıklarını resmen duyurdu.

3 BİN KONUTLUK DEV  PROJE

Aycan Fenercioğlu Kıbrıs'taki konut projesi ile ilgili şu ifadeleri kullandı: ''Kıbrıs'ta başladığımız 3 bin dairelik Costal Heaven projemiz Gaziveren’de yer alıyor. Gaziveren, Kıbrıs'ın yerleşime yeni açılan ve turistik açıdan da yeni bir bölgesi.

İlk etapta 1050 daire ile başlayarak, dört yıl içinde de etap etap bu yatırımı bitireceğiz. Aynı zamanda Kıbrıs'IN farklı bölgelerinde ticari yatırımlarımız da sürecek. Gaziveren ve Girne bölgesi değer artışı gösterecek bölgelerin başında geliyor, biz Fenercioğlu A.Ş. olarak Kıbrıs'ın potansiyeline inanıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Fenercioğlu ndan Kıbrıs a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

COSTAL HEAVEN PROJESİ SOSYAL ALANLAR NELER?

Costal Heaven projesinde sosyal alan olarak ayrıca süpermarket, restoran, kafe, eczane, spor salonu, kapalı otopark, SPA, sinema, outlet mağazalar da yer alacak.

FENERCİOĞLU AŞ HAKKINDA

Fenercioğlu A.Ş Hakkında: Fenercioğlu A.Ş. uzun yıllardır Antalya’da; kentsel dönüşüm, inşaat, tarım gibi
birden fazla sektörde faaliyet gösteriyor.

Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Aycan Fenercioğlu tarafından 2014 yılında kurularak faaliyetlerine başlayan Fenercioğlu A.Ş., hızlı bir yükselişle sektöründe öncü firma haline gelerek İspanya, Bodrum ve Kıbrıs’ta da başarılı çalışmalarını sürdürüyor.

Fenercioğlu A.Ş., her boyuttaki iş için başlangıç ​​maliyet tahminleri, geliştirme teklifleri, tasarım ve maliyet planlaması, proje yönetimi ile inşaat teslimi arasında eksiksiz bir hizmet sunuyor.

WEB: https://fenercioglu.com.tr/

TEL:444 21 77


Geri Dön