27 / 04 / 2024

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk yeni proje!

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk yeni proje!

Yurtiçi ve yurtdışında projeleri için düğmeye basan Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, Ağustos ayının 2. yarısında Kıbrıs’ta 3 bin dairelik projelerine başlayacaklarını ve bölgede yatırımlarını sürdüreceklerini söyledi.



Yurtiçi ve yurtdışında projeleri için start veren Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, bu ayın 2. yarısında Kıbrıs’ta 3 bin dairelik projelerine başlayacaklarını ve bölgede yatırımlarını sürdüreceklerini kaydetti.

İşte Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu'nun açıklamaları...

Fenercioğlu ndan Kıbrıs a 3 bin konutluk yeni proje!

Yaptığı açıklamada İspanya, Antalya, Bodrum, Kıbrıs'ta devam eden projeleri olduğuna değinen Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, Kıbrıs'ta Ağustos ayının 2. haftasından sonra yeni bir yatırıma imza atmaya hazırlandıklarını söyledi.

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu açıklamasında takip ettikleri son gelişmelere göre, Kıbrıs’a olan yabancı talebinde ciddi bir artış söz konusu olduğunu söyleyerek, Kıbrıs'ın yerleşime yeni açılan ve turistik açısından yeni bölgeleri arasında yer alan Gaziveren’de 3 bin konut inşa edeceklerini söyledi.

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yeni projeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ilk etapta 1050 konut ile başlayarak, dört sene içinde de etap etap bu yatırımı bitireceklerini kaydetti. Açıklamasında yine Kıbrıs'ın farklı bölgelerinde ticari yatırımlarının devam edeceğini belirten Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, Gaziveren ve Girne bölgelerinin değer artışı gösterecek bölgelerin başında geldiğini kaydederek, "Biz Fenercioğlu A.Ş. olarak Kıbrıs'ın potansiyeline inanıyoruz.” diye konuştu.

Açıklamasında 100’e yakın mühendisle çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden  Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, hali hazırda devam eden 20 projeleri olduğunu söyledi.

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu önümüzdeki iki sene içerisinde de hedeflerinin aynı anda dünyanın farklı lokasyonlarında 50 şantiyeye çıkabilmek olduğunu söyleyerek, başta İstanbul lokasyonlu birçok bölgede proje hedefleri olduğunu kaydetti.

Yaptığı açıklamada Bodrum, İspanya, Kıbrıs, Antalya ve Alanya bölgesinde yatırımlarının devam ettiğini söyleyen Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, Antalya'da yeni imara açılan Altıntaş bölgesinde projeleri olduğunu, Bodrum, Antalya, Kıbrıs ve İspanya'da da yeni projelere başladıklarını söyledi.

Konut ve kira fiyatları neden artıyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 5 maddede açıkladı!

Tamer Özyurt: Konutta kredi muslukları açılmazsa satışlar durma noktasına gelir!

Otel fiyatları uçtu, yerli turist tatili çadırda geçirdi!


Geri Dön