16 / 06 / 2024

Fenomen yazar Pucca'nın ev sahibi evin son halini paylaştı: Ben kurtuldum ama yeni ev sahibine gerçekten çok üzülüyorum!

Fenomen yazar Pucca'nın ev sahibi evin son halini paylaştı: Ben kurtuldum ama yeni ev sahibine gerçekten çok üzülüyorum!

Pucca ismiyle bilinen fenomen yazar Selen Pınar Işık'ın ev sahibi sosyal medya hesabı üzerinden evin son halini paylaşarak, "Ben kurtuldum ama yeni ev sahibine gerçekten çok üzülüyorum!" ifadelerini kullandı.



Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve Pucca ismiyle bilinen fenomen yazar Selen Pınar Işık ile iddialar geçtiğimiz ayların en çok konuşulan konuları arasındaydı. 

Tam iki buçuk yıldır Pucca'nın kendi evinde kiracı olarak oturduğunu kaydeden Jale Tuncer, "iyilikten maraz doğdu" diyerek Pucca'nın ilk bir sene kirayı eksik ya da geç yatırdığını, 16 aydır da kira ödemediğini ve eve zarar verdiğini söylemişti.

Jale Tuncer şimdi de X hesabı https://twitter.com/jaleTuncerr üzerinden evin son halini paylaşarak, "Ben kurtuldum ama yeni ev sahibine gerçekten çok üzülüyorum!" ifadelerini kullandı.

Jale Tuncer'in paylaşımı şu şekilde:

Çok sevgili @PuCCaa'dan geriye kalanlar. Ben kurtuldum ama yeni ev sahibine gerçekten çok üzülüyorum. 

Fotoğrafların ve videoların, evime verdiği zararların hepsini burada paylaşacağım!

 

Jale Tuncer'in paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:

 

Kiracı evden çıkmak için 120 bin TL istedi! Ev sahibi isyan etti! Kiraya verdik, tapusunu da mı verdik!

Kiralarda yüzde 25 bilmecesi! Kiracıları zam korkusu sardı!

Ev sahibi '16 aydır kira ödemiyor' demişti, Fenomen yazar Pucca'dan cevap geldi!


Geri Dön