Yeni Projeler

Fer Yapı İzmir Urla projesinde imzalar atıldı!

Fer Yapı bağlı ortaklığı Fer Yapı, İzmir Urla projesi için Fer Yapı ile arsa sahipleri ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat sözleşmesi imzaladı... Ş

Denge Yatırım Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bağlı Ortaklığı Fer Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş (FERYAPI) ile Arsa Sahipleri arasında imzalanan Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.

İşte Fer Yapı tarafından hayata geçirilecek olan İzmir Urla projesi ile ilgili tüm detaylar...

Denge Holding bağlı ortaklığı Fer Yapı, İzmir Urla projesi için düğmeye bastı. Fer Yapı İzmir Urla projesi, İzmir ili, Urla ilçesi, Sıra Mahallesi, 405 ada (Yeni 2880) 32 (Yeni 2880) parselde hayata geçirilecek. Parsellerin toplam büyüklüğü 41 bin 517 metrekare olarak açıklandı. 

Yüzde 40'ı arsa sahiplerinin, yüzde 60'ı Fer Yapı'nın

Fer Yapı ile arsa sahipleri arasında imzalanan sözleşme kapsamında, Fer Yapı tarafından inşa edilecek yapıların yüzde 40'ı arsa sahiplerine, yüzde 60'ı ise Fer Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. (Fer Yapı)'ya ait olacak şekilde paylaşılacak. 

Fer Yapı İzmir Urla projesinin büyüklüğü, fonksiyonu, yatırım bütçesi veya zamanlaması henüz kesinleşmedi. 

İlgili parsellerin halihazırda plansız olduğu belirtildi. 

FER YAPI SAHALARA GERİ DÖNÜYOR 

Son olarak 2012'de Parima Ofis ve Mai Residence projesini, 2013'te Premier Kampüs Ofis projesini hayata geçiren Fer Yapı, 2011'de İstWest projesini inşa etmişti. 

Kurucusu olduğu FerYapı’da 2010 yılından itibaren yönetici ortak olarak ofis ve konut projeleri geliştiren ve beş adet proje tamamlayan Ramadan Kumova'nın adını, 2018'de Torunlar GYO Yönetim Kurulu Komite Üyesi olmasıyla yeniden duymuştuk. 

Denge Yatırım Holding A.Ş.'nin KAP açıklaması:
Bağlı Ortaklığımız Fer Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.(FER YAPI) İzmir ili, Urla  ilçesi, Sıra Mahallesi, 405 ada (Yeni 2880) 32 (Yeni 2880) parselde kain toplam 41.517 m2 taşınmazda, Arsa Sahipleri ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat sözleşmesi imzalamıştır.
Anılan sözleşmede taşınmaz üzerinde Fer Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. (Fer Yapı) tarafından inşa edilecek yapıların % 40'ı  arsa sahiplerine ve %60'ı ise Fer Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. (Fer Yapı)'ya ait olacak şekilde paylaşılması öngörülmüştür. İlgili parseller halihazırda plansız vaziyette olup, projenin büyüklüğü, fonksiyonu, yatırım bütçesi veya zamanlaması henüz netlik kazanmamıştır.
Kamuoyu ve Pay Sahiplerine duyurulur.

*Haberde yer alan görseller Fer Yapı'nın tamamlanmış projelerine aittir.

Web: https://www.feryapi.com/

Erikli Evleri 1. Etap'ın ruhsatı alındı! Göktürk'e 118 yeni konut geliyor!  

DAP Yapı Pendik geliyor! DAP Yapı'dan Polisan Holding arazisine bin konutluk yeni proje!

Dekar Şehirbahçe satışa çıktı! 181 konutluk yeni proje!