29 / 04 / 2024

Fer Yapı Kampüs Ofis adres bilgileri!

Fer Yapı Kampüs Ofis adres bilgileri!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

Ofis alanlarının 40 metrekare 1000 metrekareye kadar değişiklik gösterdiği Fer Yapı Kampüs Ofis adres bilgileri detayları haberimizin içerisinde mevcut...



Türkiye'nin ilk kampüs ofis konsepti ile hayata geçirilen  Premier Kampüs Ofis   Fer Yapı  tarafından inşa ediliyor. 20 dönüm alan üzerinde konumlandırılan proje Mimar Julien De Smedt tarafından tasarlanıyor.


6 bin metrekare alanının kampüs meydana ayrıldığı Premier Ofis projesinde restorandan kafeler, banka şubeleri ve showroomlar bulunuyor. Ayrıca projede kampüs bahçe, canteen, fit stop, break room yer alıyor.


Yatay ve az katlı olarak yükselen Premier Ofis 150 milyon lira yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede yer alan küçük ofis alanları 40 metrekare ile 300 metrekare arasında, orta ofis alanları ise 800 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişiyor.


Fer Yapı Kampüs Ofis adres bilgileri!

Gürsel Mahallesi İmrahor Caddesi NO:29 Kağıthane / İstanbul


Fer Yapı Kampüs Ofis adres bilgileri! Nerede konumlandırılıyor?


Proje Kağıthane'de bulunan Çelikler Limited arazisi üzerinde konumlandırılıyor. Kağıthane Belediyesi'nin karşı tarafında yükselen Fer Yapı Kampüs Ofis adres bilgileri için satış ofisini arayıp yol tarifi alabilirsiniz.


Fer Yapı Kampüs Ofis adres bilgileri! Kroki!


Fer Yapı Kampüs Ofis adres bilgileri!


Telefon: 0212 272 49 09

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön