29 / 04 / 2024

Fer Yapı Mai Residence iletişim!

Fer Yapı Mai Residence iletişim!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Daire fiyatlarının 267 bin TL'den başladığı Fer Yapı Mai Residence iletişim bilgilerine haberimizden ulaşmanız mümkün...



KDV oranı yüzde 1 olarak belirlenen Mai Residence, İstanbul Anadolu yakası Kartal'da inşa ediliyor. Fer Yapı  Mai Residence  iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Taksitlerin 18 ay ertelenebildiği Kartal Mai Residence'ta,  fitness salonu, çocuk oyun alanı, cafe lounge, bilardo ve hobi odaları, havuz, çok amaçlı spor sahası, mini müzik stüdyosu, sinema odası, masa tenisi, depo alanları gibi olanaklar yer alıyor. Fer Yapı Mai Residence iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


Fer Yapı Mai Residence iletişim!


Home ofis ve rezidanslardan meydana gelen Mai Rezidans, 35 ve 14 katlı olmak üzere toplam 2 bloktan meydana geliyor. Fer Yapı Mai Residence iletişim bilgileri için haberimizi okumanız yeterli.


Blokların turuncu ve sarı olarak adlandırıldığı Mai Residence Kartal'da dairelerin fiyatları 267 bin TL'den, home ofislerin fiyatları ise 258 bin TL'den başlıyor.


Kartal Mai Rezidans'taki Turuncu blokta yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1, Sarı blokta yer alan daireler ise 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandı.


Fer Yapı Mai Residence iletişim!


Adres: Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi No: 102, 34873 Kartal / İstanbul

Fer Yapı Mai Residence iletişim! Telefon: 444 9 337

Fer Yapı Mai Residence iletişim! Web Adresi:  www.mairesidence.com


Telefon: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön