29 / 04 / 2024

Fer Yapı Mai Residence Kartal'da fiyatlar 267 bin TL'den başlıyor!

Fer Yapı Mai Residence Kartal'da fiyatlar 267 bin TL'den başlıyor!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Mai Residence, İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Projede daireler 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...



2 bloktan meydana gelen Mai Residence, toplamda 213 adet daire ve 144 adet home ofisten oluşuyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükseliyor. 


Fer Yapı Mai Residence Kartal da fiyatlar 267 bin TL den başlıyor!


Blokların sarı ve turuncu olarak adlandırıldığı Mai Rezidans'ta sarı blok home ofisler, turuncu blok ise daireler için ayrıldı.


11 bin metrekare alan üzerinde yükselen  Mai Residence  Kartal,  Fer Yapı  imzasıyla yaşama geçiriliyor. Projede, 2.kattan sonraki daireler adalar ve deniz manzarasına sahip.


1,500 metrekaresinin ticari alan için ayrıldığı Kartal Mai Residence'ta banka kredisi ile 60 aya kadar vade yapılıyor. Faiz oranı ise yüzde 0,53 olarak belirlendi.


Satılabilir alanı 33 bin 646 metrekare olan Mai Residence Evleri'nde taksit ödemeleri 18 ay ertelenebiliyor. Projede teslimler Aralık 2014'te yapılacak.


Yüzde 1 KDV uygulanan Fer Yapı Mai Residence Kartal'da dairelerin fiyatları 267 bin TL'den, home ofislerin fiyatları ise 258 bin TL'den başlıyor.


Fer Yapı Mai Residence Kartal da fiyatlar 267 bin TL den başlıyor!


Mai Kartal Rezidans'ın olanakları arasında; fitness salonu, çocuk oyun alanı, cafe lounge, bilardo ve hobi odaları, havuz, çok amaçlı spor sahası, mini müzik stüdyosu, sinema odası, masa tenisi, depo alanları bulunuyor.


Telefon: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön