29 / 04 / 2024

Fer Yapı Mai Residence peşinat ve ara ödeme yok!

Fer Yapı Mai Residence peşinat ve ara ödeme yok!

FerYapı, İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da inşa ettiği Mai Residence’da ev sahibi olmak isteyenler için benzersiz bir kampanya başlattı. Projenin ilk bloğu Mart 2015’te, ikinci blok ise Eylül’de teslim edilecek.



Geliştirdiği finansal çeşitlilik modelleriyle gayrimenkul sektöründe fark yaratan FerYapı, İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da inşa ettiği Mai Residence da ev sahibi olmak isteyenler için ‘Yok Artık’ dedirten bir kampanya başlattı. E-5’in deniz tarafında yer alan projeden hiç para ödemeden evinizi seçin, birkaç hafta sonra taşının, ödemelere 1 sene sonra, deniz ve ada manzaralı balkonunuzun keyfini çıkarınca başlayın. FerYapı’nın yeni kampanyasında peşinat yok, ara ödeme yok. 1 yıl boyunca cebinizden hiç para çıkmadan, İstanbul’un yatırım değeri yüksek bölgesinde ev sahibi olmak mümkün. 


Deniz durduğu sürece manzaranız olacak, E-5 durduğu sürece yatırımınızın değeri artacak

FerYapı kalitesiyle ve imzasıyla Kartal’da yükselen Mai’de 1. Blok Mart 2015’te, 2. Blok ise 7 ay sonra, Eylül’de teslim edilecek. Mai’de 1+1 ünitelerin peşin satış fiyatı 298 bin TL’den, 2+1 üniteler ise 325 bin TL’den başlıyor. Üstelik yüzde 1 KDV avantajıyla.  FerYapı’nın benzersiz kampanyasında yüzde 25 oranındaki peşinat Mart 2016’da ödeniyor ve aylık sabit taksit ödemeleri de yine Mart 2016’da başlıyor. 


Ulaşım aksının tam ortasında

Mai Residence, İstanbul’un yatırım ve yaşam değeri gün geçtikçe yükselen değeri Kartal’da yükseliyor. Muhteşem deniz ve ada manzaralı projede Anadolu yakası metrosunda, Kartal istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesinde, E-5 karayolu üzerinde yer alıyor. Gerek son kullanıcıdan gerekse yatırımcılardan ilgi gören Mai Residence, muhteşem konumu ile her geçen gün değerine değer katacak bir proje olarak öne çıkıyor. 


Mai Residence bünyesinde fitness salonu, çok amaçlı salon, VIP Lounge, kafeler ve mağazalar, Back-Up Concierge hizmetleri, havuz, çocuk oyun alanları, hobi alanları, mini müzik stüdyosu, sinema odası, depo alanları ve her katta kat bahçesi gibi yaşamınıza değer katacak ayrıcalıkları da barındırıyor. 



Geri Dön