27 / 04 / 2024

Fera Life Kartal açık AVM açılışı Aralık'ta!

Fera Life Kartal açık AVM açılışı Aralık'ta!

Fera Grup’un Kartal Uğur Mumcu’da inşa ettiği Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor.



Fera Grup’un Kartal Uğur Mumcu’da inşa ettiği Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor. 7 bin metrekarelik ticari bölümün Aralık ayında hayata geçmesi planlanıyor.



94 konut ve 32 adet ticari birimden oluşan ve 25 bin metrekare inşaat alanına sahip projede inşaat Temmuz 2015’de başladı. Nisan 2017 tarihinde teslim edilecek olan Fera Life Kartal projesinde konutların yüzde 70’i de sahiplerini buldu. Satışı devam eden konutların metrekare fiyatları 4 bin 500 TL ile 5 bin 500 TL aralığında değişiyor. 



Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş, ticari birimlere olan yoğun ilgiden dolayı AVM kısmının erken teslim edileceğini söyledi.



Vatan




Bu haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




Fera Grup'un Kartal Uğur Mumcu'da inşa ettiği Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor. 7 bin metrekarelik ticari bölümün aralık ayında hayata geçmesi planlanıyor. 94 konut ve 32 adet ticari birimden oluşan projede inşaat Temmuz 2015'de başladı. Nisan 2017 tarihinde teslim edilecek olan Fera Life Kartal projesinde konutlann yüzde 70'i de sahiplerini buldu. 




Dünya




Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Kartal, Fera Grup ile yeni bir açık alışveriş merkezine kavuşuyor. Projedeki ticari alanlar Aralık ayında faaliyete geçecek. Nisan 2017 tarihinde teslim edilecek olan Fera Life Kartal projesinde konutların yüzde 70’i de sahiplerini buldu. Konutların metrekare fiyatları 4 bin 500 TL ile 5 bin 500 TL aralığında değişiyor. Projenin ticari birimlerindeki satış ve kiralamalara da başlandı. Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş, “Uğur Mumcu’da böyle bir çarşı gerçek bir ihtiyaç. Bu nedenle pek çok önemli marka kiralamak için firmamızla temas halinde” dedi.


Karar


Haber Yeni Birlik Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;


İstanbul'un gayrimenkulde çekim merkezlerinden olan Kartal,  Fera Grup ile birlikte yeni bir açık alışveriş merkezine kavuşuyor. Uğur Mumcu Mahallesi'nde yükselen Fera Life Kartal projesi, 7 bin metrekareyi bulan yeni bir açık AVM'ye de yer veriyor. Fera Grup, kaba inşaatı biten projedeki ticari alanları bu yıl Aralık ayında faaliyete geçirmeyi planlıyor. Fera Life Cartal projesinde konutların yüzde 70'i de sahiplerini buldu. Satışı devam eden konutların metrekare fiyatları 4 bin 500 TL ile 5 bin 500 TL aralığında değişiyor. 




Yeni Birlik


Geri Dön