Yeni Projeler

Ferce Bahçeşehir’de 59 bin TL sabit taksitle 2 oda 1 salon! 2 bin 482 konutluk yeni proje!

Lansmana özel kampanyaların başladığı Ferce Bahçeşehir projesinden 59 bin TL taksitle 2 oda 1 salon konut sahibi olunabiliyor. İşte satışların başladığı Ferce Bahçeşehir projesi ile ilgili detaylar…

Ferce Bahçeşehir projesi, İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir’de hayata geçiriliyor. Lansmana özel kampanyaların başladığı proje 15 blok olarak yükseliyor.

2 bin 482 konutun yer aldığı Ferce Bahçeşehir projesinde konutların yanı sıra 17 adet ticari ünite de yer alıyor. Proje Fırat Life Style, Üstün İnşaat Yapı, BCM İnşaat ortaklığı ile hayata geçiriliyor.

 

59 BİN TL TAKSİTLE 2+1 KONUT FIRSATI

Ferce Bahçeşehir projesinde yer alan konutlar için 0 faizle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. 2 oda 1 salon konutlar için aylık taksit ödemesi 59 bin TL olarak açıklanırken, 3 oda 1 salon konutların aylık taksit tutarları ise 89 bin TL olarak açıklandı.

36 AY SONRA TESLİM

Lansman kampanyasıyla dikkat çeken Ferce Bahçeşehir projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların alanları 105 metrekareden başlıyor. Teslimleri 36 ay sonra yapılacak olan dev proje sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. 

Hayat Park ve Strada’ya yakın konumda yükselen Ferce Bahçeşehir projesinde; Basketbol sahası, tenis kortu, futbol sahası, yürüyüş yolları, peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası bulunuyor. 


Web: https://fercebahcesehir.com
Telefon: 0212 995 0 212

 

Turkuaz Sitesi’nde hemen teslim 2+1’ler 3.4 milyon TL’ye!

Mis Yaşamkent’te yüzde 50 peşinatla! Teslimler Ocak’ta!

Palace İstanbul Beylerbeyi yüzde 20 indirimle satışa çıktı!