02 / 05 / 2024

Ferhat Bakgör: Esenyurt’ta yaşananlar herkese ders olsun!

Ferhat Bakgör: Esenyurt’ta yaşananlar herkese ders olsun!

Esenyurt’ta 2 yıldan fazladır süren sorunların bölgenin gelişimini önemli ölçüde engellediğini vurgulayan Bak Yapı Yönetim Kurulu Başkanvekili Ferhat Bakgör, bir musibet bin nasihatten iyidir, tüm bu yaşananlar herkese ders olsun dedi.



Bursa, Sakarya ve Çanakkale’de 5 binden fazla insanı ev sahibi yapan ve İstanbul gayrimenkul pazarına Esenyurt’ta hayata geçirdiği Prestij Park projesi ile giriş yapan Bak Yapı, 3 ay gibi bir sürede rekor bir satışa imza attık. 3 ayda 2 bin 400 konuttan bin 500 tanesinin satışını gerçekleştiren Bak Yapı, Prestij markasını tüm Türkiye’ye yaymayı hedefliyor. 


İstanbul Prestij Park projesinde gelişen son noktayı ve yeni yatırım hedeflerini paylaşmak üzeri basın mensupları ile bir araya gelen Bak Yapı, Esenyurt’ta yaşananları da değerlendirdi. 


Esenyurt’ta işler bloke oldu

Esenyurt Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında yaşanan anlaşmazlıktan dolayı Esenyurt imar sorunun bir türlü çözüme kavuşturulamadığının altını çizen Bak Yapı Yönetim Kurulu Başkanvekili Ferhat Bakgör, bölgede işler adeta bloke oldu dedi. 


Sorunlar bölgenin gelişimini engelliyor

Bölgede inşaatı durdurulan projelerin bir an önce tamamlanmasının hem firma, hem müşteri hem de bölgenin gelişimi açısında büyük önem taşıdığını belirten Bakgör, yaşan sorunların bölgenin gelişimini önemli ölçüde engellediğini söyledi. 


Yaşananlar herkese ders olsun

Esenyurt’ta yaşanan sorunların hem firma hem de müşteriler için büyük bir ders olduğunun altını çizen Bakgör, “Bir musibet bin nasihatten iyidir. Tüm bu yaşananlar herkese ders olsun. Özellikle müşteriler bundan sonra konut alırken bir defa değil bin defa düşünsünler” şeklinde konuştu.


3 ayda bin 500 konut satıldı

Esenyurt gibi büyük güven sorunu yaşanan bir bölgede 3 ayda bin 500’den fazla konut satmayı başardıklarının altını çizen Bakgör, İstanbul Prestij Park projesinde hiçbir imar ve ruhsat sorunu olmadığını, bunları tamamlayıp müşterinin karşısına çıktıklarını duyurdu. 


 Ferhat Bakgör: Esenyurt’ta yaşananlar herkese ders olsun!


Yabancılar da Prestij dedi

Toplam yüzde 50 satışın yüzde 10’unu yabancıların oluşturduğunu ifade eden Bakgör, projede Ortadoğu’dan, Birleşik Arap Emirliği’nden, Kazakistan’dan ve Avrupa ülkelerinden birçok müşteri olduğunu belirtti. 


Bursa Prestij Modern Kasım 2013’te satışa çıkıyor

Bursa’da yeni bir projeye daha start vereceklerini açıklayan Ferhat Bakgör, Bursa Prestij Modern projesini Kasım 2013’te satışa çıkaracaklarını söyledi. Projenin detayları hakkında bilgi veren Bakgör, “Bursa Prestij Modern projesi toplam 59 bin metrekare alan üzerinde 918 konut ve 40 işyerinden oluşacak. Projede 2+1, 3+1 ve 3+1 dubleks seçenekleri var. Toplam yatırım maliyeti 175 milyon TL olan projemiz 13 bloktan oluşuyor. Bursa Prestij Modern’i 2015 yılında teslim etmeyi planlıyoruz” dedi. 


Prestij Park reklam filmi için tıklayın...


Prestij Park tanıtım filmi için tıklayın...


Prestij Park basın toplantısı 1. bölüm için tıklayın...


Prestij Park basın toplantısı 2. bölüm için tıklayın...


Erman Toroğlu ve Yılmaz Vural değerlendirmeleri için tıklayın...



Çanakkale’de öğrencilere ful eşyalı proje

Bir diğer projelerini de Çanakkale’de hayata geçireceklerini vurgulayan Bakgör, “Çanakkale projemiz 13 dönüm üzerinde 4 blokta toplam 140 daireden oluşacak. Projeyi öğrencilere yönelik yapıyoruz. Tamamı ful eşyalı 2+1 dairelerden oluşacak. Çanakkale projemizi de Aralık 2013’te satışa çıkarmayı planlıyoruz. İller bazında öğrenci apartı projeleri geliştireceğiz” diye konuştu. 


İstanbul Prestij Park’ta fiyatlar 103 bin 800 TL’den başlıyor

Bak Yapı’nın halen satış ve inşaatını sürdürdüğü İstanbul Prestij Park projesi 103 bin 800 metrekare alanda 26 bloktan oluşuyor. Yaklaşık 350 bin metrekare inşaat alanına sahip projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Esenyurt İstanbul Prestij Park’ta 1+1 daireler 129 bin TL ile 139 bin TL, 2+1 daireler 159 bin TL’den, 3+1 daireler ise 199 bin TL ile 269 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 2 etaptan oluşan İstanbul Prestij Park projesinde ilk etap teslimlerinin Aralık 2014, ikinci etap teslimlerinin ise Eylül 2016’da yapılması planlanıyor. 


Prestij Park projesinin yeni reklam filmini bugün ilk kez gösterime sunan firma, filme başarılı sporcu Erman Toroğlu’ndan sonra Yılmaz Vural’ı da dahil etti. 



Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön