19 / 05 / 2024

Feriloft'ta 110 bin dolara!

Feriloft'ta 110 bin dolara!

İstanbul'un en merkezi lokasyonlarından Feriköy'de hayata geçirilen Feriloft projesi Nişantaşı, Maslak ve Taksim bölgelerine yakınlığı ile dikkat çekiyor



Projenin adı: Feriloft
Projenin lokasyonu: Dolapdere Bölgesi
Yapan şirket: Doğa Gayrimenkul
Satış pazarlama sorumlusu: Eda Sümer
İnşaata başlama tarihi: 2009 Eylül
İnşaatı bitirme tarihi: 1. etap 2010 sonu, 2.etap 2011
Toplam arsa: 18 bin metrekare
Toplam inşaat alanı: 4 bin metrekare
Sosyal donatılar: Resepsiyon, Lobi, Kafe, Tv odası, Kış Bahçesi-Şömine, Havuz ve jakuzi, Sauna, Fitness Salonu, Servis alanı (duş-wc-soyunma)
Satılabilir alan: 14 bin metrekare
Projenin metrekare ortalama satış fiyatı: 2 bin 500 $
En düşük ve en yüksek metrekare fiyatı: 2 bin 100- 2 bin 900 $
Projedeki en pahalı ve en ucuz konutun fiyatı: 110 bin-510 bin $
Konut bilgileri: Alanları 51 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen konutlar 34 farklı tipte inşa ediliyor. 1. etap konutları için 2 Blok 40 daire, 2. etap konutları için ise 3 Blok 115 daire ayrılıyor. Bina yükseklikleri ise 6-7 katlı.
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 250-300
Projenin ayırt edici özelliği: Kentin merkezinde iyi bir alternatif arayanlara yönelik bir proje. Şehrin merkezinde yaşamak isteyen, hızlı yaşam tarzına sahip, spor yapan, sosyal olan, estetiğe önem veren ve özel hizmet beklentisi olan kişilere hitap ediyor. E5-E6 ve tüneller sayesinde şehrin tüm noktalarına ulaşımın çok kolay bir bölgede olması olması da önemli bir avantaj sağlıyor.
Projede anneler için ne düşünüldü: Kış bahçesi içinde şömineli kitap okuma mekanı ve blokların arasında konumlandırılan keyifli iç bahçe alanı annelere sosyal aktivite ve eğlence imkânı sunuyor. Ayrıca projede plates stüdyoları bulunuyor.
Projede babalar için neler var: Projede babalar için arkadaşlarıyla birlikte maç izleyebilecekleri TV odaları ve iş stresini atabilecekleri spor alanları bulunuyor.
Projede çocuklar için neler var: Çocuklar için ise havuz bulunuyor.
Projede bekarlar için neler var: FeriLoft çamaşırhane, oda servisi ve temizlik servisi mevcut
Projeye en yakın okullar kaç km uzaklıkta: Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü, Özel Kurtuluş Rum İlköğretim Okulu, Kurtuluş Lisesi, Harbiye İlköğretim Okulu, Özel Evrim Lisesi ve Saint Michel Fransız Lisesi projeye 1-2 km uzaklıkta yer alıyor.
Projeye en yakın poliklinik ve hastanelerin uzaklıkları neler:  Memorial Hastanesi 1 km, Florance Nightingale 2.5 km, Akademi Tıp Merkezi ise 1 km uzaklıkta
En yakın alışveriş merkezi: Cevahir Alışveriş  Merkezi
Sabiha gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı kaç km: Sabiha Gökçen 50 km, Atatürk Havaalanı 12 km
TEM veya E-5'e olan uzaklığı: TEM ve E-5'e 1 km uzaklıkta      
Tebernüş Kireçci-Seda Tabak/Milliyet Cadde

www.dogaferiloft.com

0212 322 26 26


Geri Dön