01 / 05 / 2024

Ferko İnşaat Ferko Signature ofis fiyatları!

Ferko İnşaat Ferko Signature ofis fiyatları!

Firma: Ferko İnşaat

Proje: Ferko Signature

Ferko İnşaat Ferko Signature ofis fiyatları kapsamında metrekaresi 7 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Ferko Signature Levent projesinde ofislerin teslimlerinin 30 ay sonra yapılması öngörülüyor



Ferko Signature projesi 127 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor.  Ferko İnşaat   Ferko Signature  ofis fiyatlarından önce projenin detaylarını anlatalım.


Ferko İnşaat imzası taşıyan Ferko Signature projesi İstanbul Avrupa yakasında Levent bölgesinde inşa ediliyor. Ferko Signature projesi 2 blok halinde yükseliyor.


Toplam 40 bin metrekare satılabilir alana sahip olan Ferko Signature'da bloklar 6 ve 30 katlı olarak tasarlandı. 30 katlı bloğun ilk 25 katında satışlar devam ediliyor.


Ferko Signature projesinde teslimlerin 30 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede yer alan ofislerin alanları 140 metrekare ile 1.722 metrekare arasında değişiyor. 


Ferko İnşaat Ferko Signature ofis fiyatları!

Ferko İnşaat Ferko Signature ofis fiyatları metrekare bazında 7 bin 500 dolardan başlayarak yükseliyor. Projede banka kredisi ile ofis sahibi olma imkanı bulunuyor.


Ferko Signature Levent projesinde her kata özel iki adet kat balkonu, concierge hizmetleri, vale, kapalı otopark, cafe ve restaurant alanları yer alıyor. 


Levent Ferko Signature nerede?

Büyükdere Caddesi No:17 Levent 34398 İstanbul


Levent Ferko Signature iletişim

Tel: 0212 268 11 44

Web: http://ferkosignature.com/


projeye sor



Geri Dön