30 / 04 / 2024

Ferko Signature Levent satılık ofis!

Ferko Signature Levent satılık ofis!

Firma: Ferko İnşaat

Proje: Ferko Signature

Toplam inşaat alanı 127 bin metrekare olarak belirlenen Ferko Signature Levent satılık ofis fiyatları metrekaresi 7 bin 500 dolardan başlayarak değişiyor. Projede teslimler 30 ay sonra gerçekleşecek...



Ferko Signature Levent satılık ofis alanları 140 metrekareden başlayıp, 1.722 metrekareye kadar yükseliyor. 40 bin metrekare satılabilir brüt alana sahip olan projede ofis satışları devam ediyor. 


Banka kredisi ile ofis sahibi olunan Ferko Signature Levent teslim tarihi 30 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. 350 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilen projenin ikinci bloğu sadece kiralanacak. 


6 ila 30 katlı 3 bloktan meydana gelen  Ferko Signature  Levent satılık ofis fiyatları metrekare bazından belirlendi. Proje lokasyon olarak; Levent Metro İstasyonu 50 metre, Zincirlikuyu Metrobüs Durağı 1 km, 4. Levent 3.5 km mesafede konumlanıyor.


Ferko Signature Levent satılık ofis!


Ferko İnşaat imzasıyla yaşama geçirilen Ferko Signature nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Levent uygun görülüyor. Projenin sosyal olanakları arasında; concierge hizmetleri, cafe ve restaurant alanları, vale, kapalı otopark, her kata özel iki adet kat balkonu yer alıyor.


127 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Ferko Signature Levent satılık ofis fiyatları metrekaresi 7 bin 500 dolardan başlayarak değişiyor. Projenin 30 katlı ilk bloğunun yalnızca 25 katı satışa sunuluyor.


Levent Ferko Signature fiyatları!

 http://www.emlakkulisi.com/levent-ferko-signature-fiyatlari/261403


Ferko Signature ödeme planı!

http://www.emlakkulisi.com/ferko-signature-odeme-plani/258888


Ferko Signature Levent satış ofisi:

Tel: 0212 268 11 44

Web: http://ferkosignature.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön