27 / 04 / 2024

Ferman Toprak'ın Beykoz'daki 5 katlı villası görenleri hayrete düşürdü! Villada sauna, spor salonu ve havuz var...

Ferman Toprak'ın Beykoz'daki 5 katlı villası görenleri hayrete düşürdü! Villada sauna, spor salonu ve havuz var...

Ferman Toprak'ın İstanbul Beykoz'daki beş katlı villasını görenler şaşkına döndü. Ünlü şarkıcı 'Hayatı Tespih Yapmışım' şarkısıyla büyük çıkış yakalamıştı. İşte detaylar...



Beykoz'da yaşayan Ferman Toprak evinin kapılarını açtı. 5 katlı villası lüks otellerle yarışacak cinsten oluşuyla oldukça dikkat çekti.

Televizyon ekranlarının sevilen programı Evrim Aklın ile Ev Gezmesi'nin bu haftaki konuğu türkücü Ferman Torak oldu. Ünlü türkücünün muhteşem Beykoz'daki 5 katlı muhteşem villasında sauna, spor salonu ve havuzu bulunuyor.

Büyük ünü 'Hayatı Tespih Yapmışım' şarkısıyla yakalayan Ferman Toprak, Beykoz'da 8 sene önce aldığı evinin kapılarını açtı. 

VİLLANIN BAHÇESİNDE PALMİYE VE HAVUZ VAR!

Hürriyet'te yer alan detaylara göre, Ferman Toprak, ailesiyle beraber yaşadığı etrafı palmiyelerle çevrili lüks villaya 8 sene önce taşındı.

Lüks villanın salonu klasik mobilyalarla dekore edilirken 5 katlı villadaki eşyaların seçimi tamamıyla Hilal Toprak'ın zevkine göre seçilmiş.

Villanın mutfak kısmında iki ayrı buz dolabı bulunuyor.

Evde profesyonel spor salonu da yer alıyor fakat ünlü türkücü Ferman Toprak, bu odanın hiç kullanılmadığını ifade ediyor.

Hiçbir detayın unutulmadığı lüks villa da sauna da yerini almış durumda.

'8 senede havuza 8 kere girmedim' diye ifade eden Ferman Toprak, bahçeli evden sıkılan eşi için 3 oda 1 salon ev kiralamış.

FERMAN TOPRAK KİMDİR?

Ferman Toprak, 30 Ocak 1975'te Adana'da dünyaya geldi. Doktor mesleği olan babası Adana'ya tayin edilince, 4 kardeş olan Ferman Toprak'ta bu şehirde dünyaya geldi.

İlk ve orta eğitimini doğduğu kentte tamamladıktan sonra, 1995'te  Ankara  Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesini kazandı. 1996 senesinde eğitimini tamamlamadan kendi yaşam stili olan müziğini yapabilmek adına İstanbul'a geldi.

1996 senesinde müziğe yönelmek için eğitimini yarıda bırakıp İstanbul’a giden ünlü türkücü 1997 yılında da “Böyle Giderse / Kurşunlara Geleyim” adlı ilk albümü çıkardı.

Megakentte çeşitli yerlerlerde sahne alan Ferman Toprak ilk önce Beşiktaş'ta bulunan Keyifli Meyhane’de sahneita’da sahne aldı. Bunu Club ve Nispet Bar rakip etti. Ardından Etiler’de kendi gece kulübünü açtı. Bunu Kuruçeşme’de açtığı yazlık mekan “İnadına” izledi. Ancak kendi işi yerine sonunda sadece sahnede olmayı tercih etti ve mekanlarını kapadı. Halen sahne hayatını başarıyla devam ettiriyor.

2008 senesinde ‘Ferman Zamanı’ isimli albümünü, 2011'de ‘Saygılarımla’ adlı albümünü çıkardı. 'Hayatı Tespih Yapmışım' şarkısıyla ise istediği ünü kazandı.

Son dakika! O büyükşehirde de suya yüzde 19 zam geldi! 

İzmir'de KDV'den muaf arsa ve kerpiç ev fırsatı! 

Emekli ve memurlara yüzde 50 ek zam ve 12 puan refah payı müjdesi! Kök maaşlar sil baştan değişti! Flaş gelişme!


Geri Dön