Kent Haberleri

Fethi Yaşar Şentepe projelerini açıkladı!

Cumhuriyet Halk Partisi Yenimahalle Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar, Şentepe Barıştepe Mahallesinde ikamet eden Kaya Ailesi'nin misafiri oldu. Yaşar, ardından Şentepe Pamuklar TOKİ konutları sakinleriyle toplantı yaptı.


Cumhuriyet Halk Partisi Yenimahalle Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar, Şentepe Barıştepe Mahallesinde ikamet eden Kaya Ailesi'nin misafiri oldu. Yaşar, ardından Şentepe Pamuklar TOKİ konutları sakinleriyle toplantı yaptı. 

Pamuklar Mahallesi Muhtarı Ali Osman Özcan'ın da katıldığı ziyarette vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yaşar, ev ziyaretlerini sürdüreceğini, vatandaşların taleplerini dinleyerek çalışanlarına gerekli talimatları vermeye devam edeceğini belirtti. 

Yenimahalle'ye hizmet etmekten memnuniyet duyduğunu kaydeden Yaşar, hayata geçireceği projelerden bahsetti. 

Seçimlerin ardından yeniden göreve gelmesi durumunda Şentepe'nin çehresini değiştirmek için çalışmaya devam edeceğini belirten Yaşar, "Barıştepe, yeşil alanı bol olduğu için şanslı bir mahallemiz. Önümüzdeki dönemde çocuklarımız ve huzur arayan tüm vatandaşlarımız için yeni parklar yapacağım. Herkesin daha kaliteli ve ucuz alışveriş yapması için Pamuklar Mahallesi pazar yeri projemiz de hazır. Ayrıca ihtiyaç duyulan ve belediyemizin mülkiyetinde olan yerlere sağlık ocağı yapacağım" diye konuştu. 

Şentepe'ye sayısız hizmetin yolda olduğunu dile getiren Yaşar, gerçekleştirebilmek için vatandaşın desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi. Şentepe'ye büyük bir kültür merkezi kazandırmayı planladığının altını çizen Yaşar, "Burası 7'den 70'e herkesin gidebileceği, çeşitli organizasyonların, etkinliklerin yapılacağı bir kültür merkezi olacak. Şentepe'de bulunan televizyon vericilerini kaldırarak bölgede Çamlıca modelinin uygulanacağı 3 etaplık projenin ilk etabı tamamlandı. İkinci etap için de çalışmalar devam ediyor. Ankara'nın büyük bir kısmını görebileceğiniz Seyir Terası da burada olacak. Şentepe'nin çehresini değiştireceğiz" dedi. Çalışmadan, emek harcamadan kimsenin kazanamayacağına değinen Yaşar, şunları söyledi: "Bilmenizi istediğim bir şey var. Seçilmek, seçilmemek umurumda değil. Ben sözümde hep durdum. 

Halkın güvenini kazandım. Bundan sonra başkan olsam da olmasam da Yenimahalle'nin Fethi Abisi olarak kalmaya devam edeceğim." Göreve geldiğinden beri Yaşar'ın Şentepe'ye büyük hizmetleri olduğunu belirten vatandaşlar, "Başkanımız bizlere hizmet ettikçe gençleşiyor, daha dinamik bir insan haline geliyor. Çıkar gözetmeksizin, karşılıksız hizmet ediyor, herkese eşit mesafede yaklaşıyor, ayrımcılık yapmıyor. 5 sene daha başkanımızın bize hizmet etmesini çok isteriz. Kendisine güç, kuvvet diliyoruz" dedi. 



Belde