Otomobil

Fiat Egea Cross ne kadar? Piyasadaki en ucuz Egea Cross! İşte 4 Temmuz güncel fiyat listesi...

Türkiye'de hızla artan enflasyon nedeniyle sıfır araçların yeni fiyatları da merak edilmeye başlandı. Haziran ayı güncel fiyat listesini yayınlayan markalardan biri de Fiat oldu. Peki piyasadaki en ucuz Cross ne kadar oldu? İşte yanıtı.Hükümet vatandaşları enflasyondan korumak için asgari ücrete zam yaparken, diğer tarafta ev ve araba fiyatlarındaki yükseliş tam gaz devam ediyor

Ülkemizde enflasyon ciddi boyutlara ulaştı. Hükümet vatandaşları enflasyondan korumak için asgari ücrete zam yaparken, diğer tarafta ev ve araba fiyatlarındaki yükseliş tam gaz devam ediyor. 

FİAT'IN GÜNCEL FİYATLARI MERAK EDİLİYOR

Durum böyle olunca vatandaşın gözü kulağı da markaların yayınlayacağı fiyat listelerine çevrildi. Fiat Egea Sedan'ın ardından bu kez de markanın en sevilen araçlarından biri olarak bilinen Fiat Ege Cross'un güncel fiyat listesi merak edilmeye başlandı.
 

EN UCUZ EGEA CROSS NE KADAR?

Peki piyasada satılan en ucuz Fiat Cross ne kadar? Şu anda piyasada en ucuz Cross, 400 bin 900 Tl'den satılıyor. En yükseği ise 479 bin 900 TL'den satışa çıkarılıyor.

İşte Egea Cross 4 Haziran güncel fiyat listesi...

Cross Street: 400 bin 900 TL
Cross Urban: 446 bin 900 TL
Cross Lounge: 479 bin 900 TL 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 4 Temmuz 2022 tarihinde saat 22:10’da yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 16,780 Türk Lirası, euro 17,51 Türk Lirası, altının gramı ise 976 Türk Lirası değerinde.

Dolar, euro ve altın için beklenmeyen yorum! İslam Memiş’ten senaryo değişikliği!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin yeni ara zammı değerlendirdi: 6 bin lira değil 4 bin lira

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den SSK ve Bağ-Kur emekli aylıklarına yeni zam açıklaması