Otomobil

Fiat Pratico'ya 40 bin TL'lik Kasım zammı! İşte Fiat Pratico 12 Kasım 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin güncel fiyatlarını merak ettiği Fiat Pratico'ya Kasım ayında tam 40 bin TL zam geldi. Peki Fiat Pratico'nun Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Fiat Pratico 12 Kasım 2022 fiyat listesi...Bu zamlardan nasibini alan ticari araçlardan bir tanesi de Fiat Pratico oldu

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs döneminde ilginin arttığı ticari araç fiyatları da her ay artmaya devam ediyor. Bu zamlardan nasibini alan ticari araçlardan bir tanesi de Fiat Pratico oldu. Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin güncel fiyatlarını merak ettiği Fiat Pratico'ya bu ay tam 40 bin TL zam geldi. 

Tüm dünyada dengeleri baştan aşağı değiştiren pandemi döneminde toplu taşıma yerine özel ve ticari araçlara olan ilgi de arttı. Yeni bir ticari araç sahibi olmak isteyenlerin fiyatlarını araştırdığı Fiat Pratico en çok tercih edilen ticari araçlar arasında yer alıyor.

Otomotiv devi Fiat'ın resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Fiat Pratico'nun yükleme kapasitesi 1000 kilogram, toplam uzunluğu 4.98 metre, kasa alanı ise 4.2 metrekare olarak belirtildi.

Kasım ayında tam 40 bin TL zam gelen Fiat Pratico, manevra kabiliyeti, yüksek taşıma kapasitesi ve ekonomik yakıt tüketimiyle sürücülerin yeni gözdeleri arasında yer alıyor. 

Rahatlık ve fonksiyonelliği bir araya getiren Fiat Pratico'da çok sayıda eşya gözü yer alırken, oturma alanı tam 3 kişinin oturmasına imkan sunuyor. 

Fiat Pratico'da yer alan çok işlevli ön bank koltuk ve alt kısmındaki  17,5 litrelik depolama bölmesi, kullanıcılara da mükemmel bir saklama alanı da sunuyor. Fiat Pratico’nun USB girişi özelliğiyle dikkat çeken radyosu sayesinde kişisel aygıtlarınızı multimedya sistemine bağlayarak dilediğiniz müziği dilediğiniz an dinleme imkanına da sahip oluyorsunuz. Ayrıca yine verlen detaylara göre söz konusu araçta, Blue-Me™ teknolojisiyle ellerinizi direksiyondan kaldırmadan, sadece sesli komutla cep telefonunuzu kullanabiliyorsunuz.

Pratico 100 kilometrede ne kadar yakıyor?

Açıklanan resmi rakamlara göre, Fiat Pratico'nun şehir içi yakıt tüketimi 6.8 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 4.4 lt/100km olurken, ortalama olarak da 5.3 lt/100km yakıt tüketiyor.

Fiat Pratico'ya Kasım ayında tam 40 bin TL zam geldi. Peki Fiat Pratico'nun Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Fiat Pratico 12 Kasım 2022 fiyat listesi...

Fiat Pratico Ekim ayında 346 bin 900 TL'den satılırken, Kasım ayında söz konusu araca tam 40 bin TL'lik zam geldi ve Kasım ayı başlangıç fiyatı 386 bin 900 TL olarak açıklandı. 

Editör Notu: Bu haber 12 Kasım 2022 tarihinde saat 14:44'te yazıldı. Dolar kuru 18 lira 58 kuruş, euro 19 lira 21 kuruş, altının gramı ise 1.060 lira değerindedir.


AYRINTILI BİLGİ İÇİN https://www.fiatprofessional.com/tr

Fiat Doblo'dan şok kampanya! Yarısını peşin yarısını 1 yıl sonra öde! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ticari araç almak isteyenler dikkat! Fiat Pratico'daki bu fiyatları sakın kaçırmayın! İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi

Ticari araç almak isteyenler Fiat Pratico'daki bu fiyatları sakın kaçırmayın! Pratico 21 Ekim 2022 fiyat listesi!