27 / 04 / 2024

Fiat, yeni Doblo ve E-Scudo'yu Türkiye'de satışa sunuyor...

Fiat, yeni Doblo ve E-Scudo'yu Türkiye'de satışa sunuyor...

Fiat Professional'ın iki yeni ve tamamen elektrikli olan modeli E-Doblo ve E-Scudo, Türkiye'de satışa sunulduğu kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...



Hafif ticari araç pazarının en fazla tercih edilen markası olan Fiat Professional, E-Doblo ve E-Scudo ile elektrifikasyonu hafif ticari araç ürün gamında da Türkiye hafif ticari araç pazarının en çok modellerinin daha çevreci versiyonlarını tüketicilerle buluşturacak.

E-DOBLO ÖZELLİKLERİ 

Doblo'nun elektrik motoruna sahip olan yeni versiyonu E-Doblo, 2 farklı gövde tipi ile bayilerdeki yerini alıyor. E-Doblo, 100 kW elektromotor ve 50 kW/h bataryasi ile  WLTP döngüsünde birleşik olarak 280 kilometrenin üstüne ile şehir içinde 400 kilometreye kadar menzil sunuyor ve yüzde 80 batarya doluluk oranına hızlı şarj ile yarım saatte çıkabilmektedir.

Öte yandan, Fiat'ın iş ve özel amaçlı olarak kullanıma yönelik sunduğu E- Doblo, sadece elektrikli ile özel "Maxi" seçeneği ile 7 kişiye kadar oturma kapasitesine sağlıyor. Yük taşımacılığına yönelik Cargo Maxi gövde seçeneği ise 750 kilogramlık istiap haddi ve sunduğu 3,9 metreküp taşıma hacmi ile 2 Europalet'in yan yana yüklenebilmesine de sağlamakta.

Fiat Professional'ın orta ticari araç segmentindeki yeni oyuncusu olan E-Scudo ise 75 kWh kapasiteli bataryadan beslenen, 100 kW güç ve 260 Nm tork üreten elektrik motoru ile birleşik 330 kilometre ve şehir içinde 420 kilometreye kadar uzanıyor.

Fiat, yeni Doblo ve E-Scudo yu Türkiye de satışa sunuyor...

E-SCUDO DA ŞARJ SÜRESİ

E-Scudo'nun bataryası hızlı bir şekilde şarj ile yüzde 80 ve 45 dakikaya ulaşabiliyor. Bir tona varan taşıma kapasitesi bulunan araç, 2,8 metre uzunluğunda ve 1,4 metre yüksekliğindeki kargo alanı sayesinde 6,1 metreküplük yükleme alanına ulaşıyor ve 3 Europalet'i aynı anda taşıyor.

TİCARİ ARAÇLARDA ALTERNATİFLER NELER?

Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç, yeni yüzde 100 elektrikli modelleri ile hafif ticari araç müşterilerinin farklılaşan ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ve bu alanda sektöre öncülük ettikleri için mutluluk duyduğunu belirtti.

dunya.com'da yer alan habere göre; Fiat Professional'ın 2023 yılında hafif ticari araç pazarındaki konumunu da anlatan Aytaç, "2023 yılı, ocak-kasım aylarında hafif ticari araç pazarından yüzde 25,5 pay aldık. Buna göre, Haziran ayında  satışına başlanan yeni model Doblo'nun başarılı performansı yanı sıra Scudo ve Ulysse modelleri ile de tasarım ve fonksiyonelliği ve Türk tüketicileri tarafında çok beğenilmektedir.  Bu kapsam da 2023 senesi elektrikli ürün gamımızı satışa sunarak kapatacağız, 2024 senesinde de  istikrarlı performansımızı sürdürmeyi istiyoruz." diye konuştu.

ARAIK AYINA ÖZEL FİYATLAR

Ticaretini veriml YAPMAK isteyenlerin tercihi olmaya aday olan E-Doblo Cargo Maxi, aralık ayında lansmana özel 1 milyon 354 bin 900 Türk Lira'ından başlayan fiyat ile satışa sunulmaktadır.

Kasım ayında en çok satılan otomobil markaları açıklandı

Fiat kampanya düğmesine bastı! Tamamen elektrikli Fiat 500e modeline kasım kampanyası! 

Fiat 500X gelişmiş teknolojisi Cross Plus ile yenilendi

Fiat Cronos Türkiye'ye geliyor! Fiat Cronos ikinci el fiyatı ile zirveye oturacak


Geri Dön