30 / 04 / 2024

Fiat'tan 4 yeni SUV! Fiat yeni tasarım harikası modellerini görücüye çıkardı!

Fiat'tan 4 yeni SUV! Fiat yeni tasarım harikası modellerini görücüye çıkardı!

Otomotiv alanında devrim niteliğinde tasarım haberi Fiat'tan geldi. Fiat yeni 4 muhteşem modeli ile piyasadaki yerini alıyor. Tasarım harikası olan bu modeller son teknoloji ile yapıldı. İşte Fiat'ın yeni modelleri.



Otomotiv sektörünün öncü markalarından biri olan Fiat, yeni modellerini tanıttı. Tasarım harikası bu modeller, son teknoloji ile donatılırken, görenleri şaşkına çeviriyor. Gelecekten görüntülere benzeyen tasarımıyla devrim yaratacak. 

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE BÜYÜK HAMLE YAPTI

Fiat, otomobil dünyasında devrim yaratarak mini otomobil arenasını geride bırakarak, içten yanmalı motorların yanı sıra tam elektrikli sürüş deneyimi sunacak daha büyük ve cesur modeller ile ürün yelpazesini de genişletiğini kaydetti. 

Bu yeni modeller, Fiat'ın ana firması Stellantis'in gelişmiş global platformundan güç alacak. Bu platform, araçları batarya-elektrikli, hibrid ve geleneksel içten yanmalı motor seçenekleriyle donatacak, böylece her türlü tüketici ihtiyacına cevap verebilecek.

Fiat tan 4 yeni SUV! Fiat yeni tasarım harikası modellerini görücüye çıkardı!

TASARIM HARİKASI MODELLER GELİYOR

İlk yeni model, ikonik Panda minicar'ın yerine göz diken "Mega-Panda" olacak. Bu yeni Panda, selefinden daha büyük boyutlara sahip olacak ve Torino'daki tarihi Lingotto fabrikasının oval test pistinden ilham alan tasarımı ile zirveye oynayacak.

karar.com'dan Burak ÖZTOPRAK'ın haberine göre; Francois, yüksek sürüş pozisyonu ve sağlam tasarımı sayesinde bu yeni şehir canavarının, dünya çapında, özellikle de kalabalık şehirlerde yaşayanlar için vazgeçilmez bir müttefik olacağını belirtiyor.

İkinci araç, kentsel hayata uyum sağlayacak boyutta, bir pikap. Fiat Strada'nın başarısını sürdüren bu yeni model, bir hafif ticari aracın işlevselliğini bir SUV'un konforu ve bir pikapın çekiciliği ile birleştiriyor.  

Üçüncü araç ise olarak, bir "fastback" modeli piyasaya sürülecek. Bu araç, Latin Amerika'da büyük ilgi gören Fiat Fastback ve Fiat Tipo'nun izinden giderek, fastback coupe SUV konseptini küresel bir seviyede yer alacak gibi gözüküyor. 

Fiat'ın dördüncü büyük sürprizi ise, ailelere yönelik geniş bir SUV - bir nevi "Giga-Panda". Bu model, küçük SUV segmentindeki popüler rakiplerle, örneğin Dacia Duster ile rekabete hazır.

MODELLER NE ZAMAN TANITILACAK? 

Bu heyecan verici yeni modeller, Stellantis'in Smart Car platformuna dayanarak, Citroen e-C3'ün başarısını temel alacak. Yeni Panda'nın üretimi Sırbistan'ın Kragujevac kentindeki Stellantis fabrikasında yapılacak, bu da Fiat'ın Avrupa'daki minicar pazarındaki liderliğinden stratejik bir çıkışı işaret ediyor.

Fiat, Panda, 500 ve Yeni 500 modelleri ile Avrupa'nın minicar segmentinde hakim bir konumda olmasına rağmen, bu yeni stratejiyle daha büyük ve çeşitli bir kitleye hitap etmeyi hedefliyor. Panda'nın halefi, Fiat'ın 125. yıl dönümü olan 11 Temmuz'da tanıtılacak, ardından her yıl yeni bir modelin lansmanı takip edecek.

Fiat Egea'nın yeni fiyat listesi ağızları açık bıraktı! Hem 54 bin TL indirim hem de 12 ay 0 faizle otomobil fırsatı! 

Fiat'tan şubat kampanyası! O modelde 200 bin TL kredi sıfır faiz fırsatı başladı!

Hyundai Egea fiyatına SUV satıyor! Tucson ve Bayon'un Şubat fiyatları açıklandı, 95 bin TL indirim dikkat çekti!

Fiat, Renault, Hyundai peş peşe açıkladı! İşte 900 bin TL’nin altındaki 10 otomobil!

Fiat 500e, Avrupa'da elektrikli otomobil segmentinde ilk sırada...

Fiat Egea'da 200 bin lira kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Araba almak isteyenler fırsatı kaçırmayın!


Geri Dön