30 / 09 / 2024

Fidan Ailesi turistik inşaatçılık yapacak

Fidan Ailesi turistik inşaatçılık yapacak

İlhami Fidan’ın yönetim kurulu başkanlığında kurulan Gürfidan Turizm ve Ticaret A.Ş., Akaretler Enis Akaygen Sokak No.7 D 4 Beşiktaş adresinde faaliyete geçti




İlhami Fidan’ın yönetim kurulu başkanlığında kurulan Gürfidan Turizm ve Ticaret A.Ş., Akaretler Enis Akaygen Sokak No.7 D 4 Beşiktaş adresinde faaliyete geçti. Sözleşmesi ve İstanbul Ticaret Odası’na kaydı 26 Ekim 2010 tarihinde yapılan şirketin yönetim kurulunda başkan yardımcılığını Nuran Fidan üstelenirken Mehmet Fidan da üye sıfatı ile kurulda yerini aldı.
Sermayesi 250 bin TL olarak belirlenen şirket yurt içinde ve yurt dışında otel, motel, pansiyon kamping, dinlenme yerleri ve tesisleri ile suit ve apart otel yapacak. Firma öte yandan ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri de gerçekleştirecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön