29 / 04 / 2024

Fiego Residence nerede?

Fiego Residence nerede?

Firma: Fiego İnşaat

Proje: Fiego Residence

İçerisinde; yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları gibi sosyal imkanların bulunması öngörülen Fiego Residence nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Anadolu yakası Kartal Yakacık deniliyor...



Dairelerin teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Fiego Residence nerede sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 


Banka kredisi ile konut sahibi olunan Yakacık Fiego Residence'ın  1. katından itibaren yer alan daireler deniz manzarasına hakim yükseliyor. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçirilen  Fiego Residence  nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Kartal deniliyor. Proje,  Fiego İnşaat  imzasıyla konumlanıyor.


Fiego Residence nerede?


Lokasyon olarak; E-5 ve TEM Otoyolları'na çok yakın mesafede inşa edilen Kartal Fiego Residence projesinde toplam 600 adet daire yer alıyor. 


Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Fiego Residence nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesi cevabı veriliyor. 


Fiego Residence telefon numarası : 444 2 482

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön