Konut

Fiego Rezidans'ta fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor!

Lokasyon olarak İstanbul Anadolu yakası Kartal Yakacık bölgesinde inşa edilen Fiego Residence projesinde daireler 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede satışlar devam ediyor...

Fiego İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Fiego Residence, İstanbul Anadolu yakası Kartal Yakacık bölgesinde yükseliyor. Projede dairelerin satış süreci devam ediyor.

 

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve villa konut tiplerinden meydana gelen Fiego Residence projesi toplamda 600 adet konuttan oluşuyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


Arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen Fiego Rezidans lokasyon olarak E-5 ve TEM Otoyolları'na çok yakın mesafede konumlanıyor. Projede şuan mevcut olan 252 daire yıkılıp yerine yenileri inşa edilecek.



Konutların 1. kattan itibaren deniz manzarasına hakim olacağı Yakacık Fiego Residence'ta satışı devam eden dairelerin fiyatları 200 bin TL'den başlayarak değişiyor.


Teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülen Kartal Fiego Residence'ın sosyal imkanları arasında; çevre düzenlemesi, havuz, kapalı ve açık otopark gibi olanaklar sunuluyor.


Telefon: 444 2 482

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com