Teknoloji

FİFA severlere müjde! Öyle bir indirim geldi ki herkes şaşırdı

EA Games, FIFA 23 için yüzde 70'e varan bir indirim yaptı. Ancak üzücü haber şu ki sadece PC kullanıcıları bu imkanı değerlendirebilecek 1982 yılında kurulan şirketin merkezi Redwood City, California'dadır ve dünya çapında birçok başka ülkede faaliyet göstermektedir

Electronic Arts (EA), Madden NFL, FIFA, The Sims, Battlefield ve Star Wars gibi popüler serilerle tanınan küresel bir video oyunu yayıncısıdır. 1982 yılında kurulan şirketin merkezi Redwood City, California'dadır ve dünya çapında birçok başka ülkede faaliyet göstermektedir. EA, dünyanın en büyük video oyun şirketlerinden biridir ve konsollar, PC'ler ve mobil cihazlar da dahil olmak üzere birçok platformda çok çeşitli oyunlar yayınlamıştır.

Geçtiğimiz sene birçok kez FIFA 22 VE FIFA 23’ün indirime girdiğini gördük. Ancak oyun ücretlerinin devamlı artması sebebiyle bu kampanyaların da sıklığı düştü. Fakat bu sefer Epic Games veya Steam değil, direkt olarak EA Games, FIFA 23 için yüzde 70 fiyatta düşüş yapıyor.

EA Games, FIFA 23 için çok büyük indirim yaptı! 209 TL’ye düştü

EA Games, 699.99 TL değerindeki FIFA 23 için yüzde 73 seviyeleridne indirim yaparak 189.90 TL’den satmaya başladı. Fakat günün ilerleyen saatlerinde indirim seviyesini  yüzde 70 olarak güncelleyerek 209.90 TL’den kampanyayı sürdürdü.

FIFA 23 sistem gereksinimleri
Minimum:

 


İşletim sistemi: Windows 10 64-bit
İşlemci gereksinimleri: Ryzen 5 1600 – Core i5 6600k
Ekran kartı gereksinimleri: Radeon RX 570, GeForce GTX 1050 Ti
Bellek-RAM: 8 GB
Depolama gereksinimleri: 100 GB
Direct X: 12


Önerilen:

İşletim sistemi: Windows 10 64-bit
İşlemci gereksinimleri: Ryzen 7 2700X, Core i7 6700
Ekran kartı gereksinimleri: Radeon RX 5600 XT, GeForce GTX 1660
Bellek-RAM: 12 GB
Depolama gereksinimleri: 100 GB
Direct X: 12


FIFA, EA Sports tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler bir futbol video oyunu serisidir. Oyun yıllık olarak yayınlanır ve profesyonel futbol maçlarının, takımların ve dünyanın dört bir yanından oyuncuların gerçekçi simülasyonlarını içerir.

FIFA oyunları, oyuncuların İngiltere Premier Ligi, La Liga ve Dünya Kupası dahil olmak üzere çeşitli liglerden ve ülkelerden takımlar ve oyuncular olarak kontrol etmesine ve rekabet etmesine olanak tanır. Oyun ayrıca Ultimate Team, Career Mode ve Online Multiplayer gibi çeşitli modları içerir. Oyun, Xbox, PlayStation, PC ve Nintendo Switch dahil olmak üzere çeşitli platformlarda mevcuttur.

 Steam haftanın 'en' lerini yayınladı! İşte bu hafta en çok satanlar

Steam'ın bu kararı oyun canavarlarını üzecek! Dolara karşı koyamadı

Steam açıkladı! İşte haftanın en çok satan oyunları