27 / 04 / 2024

Fikirtepe Anka Yapı ödeme koşulları!

Fikirtepe Anka Yapı ödeme koşulları!

Firma: Anka Yapı

Proje: Evim Kadıköy

Fikirtepe Anka Yapı ödeme koşulları kapsamında banka kredili vadelendirme dışında faizsiz vadelendirme de yer alıyor. Detaylar haberimizde...



Anka Yapı projelerinden Evim Kadıköy'ün geçtiğimiz günlerde lansmanı yapılmıştı. Fikirtepe'deki Evim Kadıköy'de 3 etap bulunuyor. Fikirtepe  Anka Yapı  ödeme koşulları haberimizin devamında yer alıyor. 


70 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan Anka Evim Kadıköy'de 2500 konut bulunuyor. Bu konutlardan 550 tanesi ilk etapta yer alıyor. Projedeki konutların metrekare birim fiyatları 4 bin 800 liradan ve normal fiyatları ise 220 bin liradan başlıyor. 


Fikirtepe Anka Yapı ödeme koşulları!


Fikirtepe Anka Yapı ödeme koşulları şu şekilde

Fikirtepe Anka Yapı ödeme koşulları kapsamında ilk seçenekte peşin ödeme yapılıyor. 2. tercih ise banka kredili kullanılıyor. 3. bir tercihte ise yüzde 50 peşinat sonrası şirket bünyesinde 24 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. 


Evim Kadıköy Fikirtepe Evleri'nde 1 oda 1 salondan 5.5 oda 1 salona kadar farklı konut tipleri yer alıyor. Teslimlerin 24 ay sonra yapılacağı projede konutların alanları 39 ila 120 metrekare arasında değişiyor. 


Telefon   : 444 38 11

Web adresi: www.evimkadikoy.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön