29 / 04 / 2024

Fikirtepe Brooklyn Park adres bilgileri!

Fikirtepe Brooklyn Park adres bilgileri!

Firma: Selimoğlu - Pana Ortaklığı

Proje: Brooklyn Park Fikirtepe

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden meydana gelen Fikirtepe Brooklyn Park adres bilgileri için haberimizi okumanız yeterli. Projede yer alan daireler Ocak 2017'de teslim edilecek...



E5 ve TEM otoyollarına, Boğaziçi ile FSM köprülerine, Metrobüs, Deniz otobüsü, Marmaray'a yakın mesafede konumlanan Fikirtepe Brooklyn Park adres bilgileri için haberimizi okuyabilirsiniz.


Yatırım bedeli 150 milyon TL olarak belirlenen Fikirtepe Brooklyn Park'ta banka kredisi kullanılıyor. Brooklyn Park Fikirtepe ne zaman teslim sorusuna Ocak 2017 cevabı veriliyor. 


Yüzde 25'inin yeşil alanlar için ayrıldığı Brooklyn Park Fikirtepe'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Fikirtepe Brooklyn Park adres bilgileri hakkında detay vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim.


Fikirtepe Brooklyn Park adres bilgileri!


Brooklyn Park Fikirtepe Evleri projesinin sosyal olanakları arasında; fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, açık - kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkuru mevcut.


14 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Brooklynpark Fikirtepe, 731 adet konut ve 13 ticari alandan meydana geliyor. İstanbul Anadolu yakası Kadıköy-Fikirtepe'de inşa edilen proje, Selimoğlu-Pana Ortaklığı imzası taşıyor.


Fikirtepe Brooklyn Park nerede?

Fikirtepe Brooklyn Park adres bilgileri: Mandıra Caddesi No: 212 Fikirtepe / Kadıköy


Kadıköy Brooklyn Park iletişim:

Telefon: 444 80 11

Web: http://brooklyn.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön