29 / 04 / 2024

Fikirtepe Brooklyn Park iletişim!

Fikirtepe Brooklyn Park iletişim!

Firma: Selimoğlu - Pana Ortaklığı

Proje: Brooklyn Park Fikirtepe

150 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilen Fikirtepe Brooklyn Park iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Projede, toplam 731 tane daire ve 13 tane ticari birim yer alıyor...



Dairelerin  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Fikirtepe Brooklyn Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde: 444 80 11.


İstanbul Kadıköy-Fikirtepe'de, Selimoğlu-Pana Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Fikirtepe Brooklyn Park satış fiyatları 406 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


Toplam  731 tane daire ve 13 tane ticari birimden meydana gelen Fikirtepe Brooklyn Park iletişim bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projenin yatırım bedeli 150 milyon TL.


Fikirtepe Brooklyn Park iletişim!


Fikirtepe Brooklyn Park ödeme planı!


Fikirtepe Brooklyn Park ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinat sonrasında 18 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. İsteyenler banka kredisi ile de konut sahibi olabiliyor. 


Teslim tarihi Ocak 2017 olarak belirlenen Fikirtepe Brooklyn Park Evleri sosyal alanları arasında; açık - kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, yürüyüş parkuru, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Fikirtepe Brooklyn Park iletişim: 

Telefon: 444 80 11

Web: http://brooklyn.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön