Konut

Fikirtepe Brooklyn Park projesinde son durum ne?

Selimoğlu-Pana ortaklığında ilk ruhsat alınan ve geçen hafta atılan temelden sonra katların çıkmaya başladığı Brooklyn Park Projesinde arsa sahiplerinin daire taksimatları yapılıp herkesin alacağı bağımsız bölümler belirlendi...


Selimoğlu - Pana ortaklığında ilk ruhsat alınan ve geçen hafta atılan temelden sonra katların çıkmaya başladığı Brooklyn Park Projesinde arsa sahiplerinin daire taksimatları yapılıp herkesin alacağı bağımsız bölümler belirlendi. İmza karşılığında SPK onaylı firma tarafından tespitin yapılması sonrası imza karşılığı kişiye göre tescillendi.



Fikirtepe Haber'e özel açıklama yapan Pana Yapı CEO' su Kürşat UFUK Bey'den ve Selimoğlu - Pana ortaklığı firma yetkililerinden olan SRP Koordinatörü Yasin Oğuz UFUK Bey'den aldığımız bilgilere göre, SPK onaylı bir firma aracılığı ile daha önceden belirlenmiş olan şerefiyelendirmelere göre taksimatı yapılan bağımsız bölümlerin sahiplerinin belirlenmesinin akabinde kısa süre içerisinde kat irtifakları kurulup herkesin kat tapularının verileceği söylendi.



Brooklyn Park toplamda 14.500 metre kare arsa dan yapılan terkler sonrası takribi 9 bin metrekarelik bir alan üzerinde üç blok olarak inşa ediliyor. Satışları yoğun bir şekilde devam eden Brooklyn Park projesinin ruhsat almasının üzerinden çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen yüzde 60'lık bölümü satıldı.



İşte Fikirtepe Brooklyn Park şantiyesinden son fotoğraflar:

















Fikirtepe Haber