29 / 04 / 2024

Fikirtepe Brooklyn Park'ta minimum 379 bin liraya!

Fikirtepe Brooklyn Park'ta minimum 379 bin liraya!

Fikirtepe'nin marka projesi "Brooklyn Park"ın lansmanı, Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığında yükselen prestij projesinin yönetimi, medya ve sektörün saygın isimleriyle bir araya geldi.





Fikirtepe'nin merkezi konumunda yükselen Brooklyn Park'ın lansmanı büyük ilgi gördü. Konumu itibariyle İstanbul'un her bir noktasına eşit uzaklıkta olması ve ulaşım olanakları yönüyle öne çıkan projenin sunumu, Kadıköy'ün geleceğine yönelik büyük heyecan yarattı. 


Yenilenen Fikirtepe ve devasa Brooklyn Park, marka ilçe Kadıköy'ün geleceğine yönelik önemli ayrıntıları gündeme getirdi. Brooklyn Park ile birlikte onlarca projenin hayata geçeceği Fikirtepe, İstanbul'un gözbebeği Kadıköy'ün oldukça küçük bir coğrafyası olarak haritalarda yerini alıyor. 


Yenilenen Fikirtepe'de inşaat firmalarının hayata geçireceği projeler, yapılarının yüzde 90'ı eski ya da çürük olduğu bilinen Kadıköy'ün değişiminde de örnek olacak. Fikirtepe'de başarılı referanslar, Kadıköy'ün eski ve yeni dokusunu harmanlayan firmaların diğer kentsel dönüşüm çalışmalarına cesaret verecek. 

Fikirtepe, değişim ve sürprizleri de içeriyor. E-5 Karayolu ve TEM otoyollarına, Boğaziçi ile FSM köprülerine, Metrobüs, Deniz Otobüsü,  Marmaray  ve 2015 yılında açılacak Avrasya Oto Tüneli'ne çok yakın bir noktada yer alan Yeni Fikirtepe, ulaşım açısından büyük avantaja sahip... Çevre ve Şehircilik Bakanlığf nın yaptırdığı şehir planında dairesel tramvay hattı ve finiküler hattı da dikkat çekiyor. Yeni Fikirtepe'nin yüksek noktaları ile metro hattı arasında planlanan hatta alternatif olarak yeşil koridorlar ve İspanyol merpenleri ile de E-5 Karayolu'na inilebilecek. 



Yeni Fikirtepe, 1.3 milyon metrekare arazi üzerine kuruluyor. Bina yükseklikleri 80 metre ile sınırlandırılırken, binaların oturum alanı ise yüzde 15 olarak kayıtlarda yerini aldı. Devasa projelerin dışında bölgenin yüzde 25'i yeşil alanlara ayrıldı. Yeni Fikirtepe, 4 milyon metrekare inşaat kapasitesi ile 140 bin kişinin yaşayacağı, 60 bin kişinin çalışacağı, yeşili bol, geniş bulvarları ve yolları ile ferah bir kente dönüşecek. 


Brooklyn Park iletişim:

Tel: 444 80 11

Web: http://brooklyn.com.tr/


Tünaydın




Geri Dön