02 / 05 / 2024

Fikirtepe’de konutların metrekare fiyatı 2 yılda ikiye katlandı!

 Fikirtepe’de konutların metrekare fiyatı 2 yılda ikiye katlandı!

Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın halen 8 bin lira seviyesinde olan metrekare fiyatının 2 yıl içinde iki haneli rakamlara çıkacağını ve bölgenin Primtepe sıfatını pekiştireceğini söyledi.



Anadolu yakasında iddialı yatırımların adresi Fikirtepe’de konutların metrekare fiyatı 2 yılda ikiye katlandı.Fikirtepe’nin ilk ruhsat alarak dönüşümünü başlatan firması Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın halen 8 bin lira seviyesinde olan metrekare fiyatının 2 yıl içinde iki haneli rakamlara çıkacağını ve bölgenin Primtepe sıfatını pekiştireceğini söyledi. 

 

Modern bir semt

Aydın, bölgenin şehir merkezinde ve Metrobüs, Metro,  Marmaray  ile Avrasya Tüneli gibi önemli ulaşım yolları üzerinde bulunması nedeniyle yatırım potansiyelitaşıdığını, bunu da fiyatları sürekli olarak yukarı çektiğini belirtti. Yeni ruhsat alan konut projelerinin Fikirtepe’ye olan inancı artırdığına dikkat çeken Aydın “Bu da arsa sahipleri ile müteahhitlerarasında anlaşma sürecini hızlandırmak için teşvik edici bir unsur oldu. Fikirtepe, İstanbul’un merkezinde modern hayatın ihtiyaçlarını karşılayan modern bir semt haline geliyor. Hem oturum, hem de yatırım açısından yüksek satış performansına sahip. Biz de ortaya çıkan bu tablo nedeniyle İstanbul 216 ikinci etap projemizi hayata geçirmek için son aşamaya geldik” dedi.


Star


Geri Dön