Konut

Fikirtepe’de Pırlanta Göztepe’nin temelleri atıldı!

İstanbul’un gözbebeği Kadıköy Fikirtepe yeni projelerle değerine değer katıyor. Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi mimari konseptlere imza atan Erkan İnşaat’ın butik anlayışla inşa edeceği ilk toplu yaşam alanları projesi Pırlanta Gö

1960 yılından beri inşaat ve madencilik sektöründe faaliyet gösteren Erkan İnşaat 6 Haziran’da yapılan temel atma töreni ile Pırlanta Göztepe projesine start verdi. Konumu açısından Fikirtepe’nin en değerli lokasyonunda yükselecek olan “Pırlanta Göztepe” ile Erkan İnşaat, kalite standartlarını en yükseğe çıkartıyor. Erkan İnşaat’ın tamamladığı villa projelerinde göstermiş olduğu kusursuz yaklaşım Pırlanta Göztepe’de de kendini gösteriyor ve ev sahibi olacak kişilere beklentilerinin ötesinde bir yaşam sunuyor.


Mükemmel Konum, Kolay ulaşım 

Bir tarafında tüm canlılığıyla Bağdat Caddesi, bir tarafında şehrin en keyifli parkları, bir tarafında ise Anadolu Yakası’nın merkezi Kadıköy. Bu özel semtin en seçkin noktasında yükselen Pırlanta Göztepe’de şehrin en kaliteli eğitim, alışveriş ve sağlık merkezlerine ve ayrıca en önemli ulaşım akslarına yakın olmanın avantajı yakalanabilecek. Bu özellikleriyle Pırlanta Göztepe İstanbul’un her zaman değerli kalacak en özel projelerinden biridir.


www.erkaninsaat.com.tr