21 / 08 / 2024

Fikirtepe'nin yeni hali şaşırttı! İnşaat Doktoru sordu: Depreme daha mı dayanıklı oldu?

Fikirtepe'nin yeni hali şaşırttı! İnşaat Doktoru sordu: Depreme daha mı dayanıklı oldu?

18 bin takipçili İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Fikirtepe ile ilgili bir paylaşım yaparak, deprem tehlikesi ve kentsel dönüşüm denilerek bu manzaranın legalleştirildiğini söyledi.



Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra, kentsel dönüşüm çalışmaları da son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.

Mega kent İstanbul’da da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken,  İnşaat Doktoru resmi X hesabı https://twitter.com/insaatdr üzerinden Fikirtepe ile ilgili bir paylaşım yaptı.

18 bin takipçili İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda deprem tehlikesi ve kentsel dönüşüm denilerek bu manzaranın legalleştirildiğini söyledi.

Paylaşımında eski halinde 2-3 katlı yığma yapıların olduğunu belirten İnşaat Doktoru, “Şimdi bu izni verenlere sormak lazım: burası depreme daha mı dayanıklı oldu?” İfadelerini kullandı.


İnşaat Doktoru'nun paylaşımı şu şekilde:

Burası Fikirtepe

Deprem tehlikesi ve kentsel dönüşüm denilerek bu manzara legalleştirildi.

Eski halinde 2-3 katlı yığma yapılar vardı. Şimdi bu izni verenlere sormak lazım: burası depreme daha mı dayanıklı oldu?

İnşaat Doktoru'nun paylaşımına şu yorumlar geldi:

 

Son dakika! Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!

Emeklilere çift promosyon müjdesi! O banka tam 24 bin TL ödeyecek! Tarih açıklandı!

Sur Yapı Tatil Evleri'nde çifte fırsat! İster tatil yapın, ister kiraya verin!


Geri Dön