04 / 05 / 2024

Fikret İnan Rolls Royce Ghost siparişi verdi!

Fikret İnan Rolls Royce Ghost siparişi verdi!

Richa markası ile lüks konut zinciri projesi başlatacak olan Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, yapacağı işin konseptine uygun olarak   Borusan Otomotiv 'e özel yapım Rolls Royce Ghost siparişi verdi



Richa markası ile lüks konut zinciri projesi başlatacak olan Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, yapacağı işin konseptine uygun olarak   Borusan Otomotiv 'e özel yapım Rolls Royce Ghost siparişi verdi.

Bu zamana kadar ucuz konut konseptinde 9 bine yakın konut ürettikten sonra artık lüks konut üretecek olan Fikret İnan 'ın Mart sonunda teslim alacağı Rolls Royce Ghost 1 milyon 250 bin TL değerinde. Aracın zırhsız olduğunu kaydeden İnan, 5500 cc motor gücündeki aracın 100 kilometre hıza 4.8 saniyede çıktığını dile getirdi. Makam aracı tarzında birde Mercedes S 350 'nin olduğunu dile getiren İnan, “Bundan sonra yapacağımız işin konseptine uygun olarak araç kullanacağım. Bu araç aynı zamanda müşterilerin hizmetinde de olacak ” dedi.

Aracı  Ankara  'da bir ay önce gördüğünü ve çok beğendiğini belirten İnan, “Daha sonra Borusan Otomotiv 'e bu aracın siparişini verdik. Aracın ne kadar sürede hızlandığına dikkat ederim. Birde 4 saniyede 100 km hıza çıkan Porsche 'm var. Bu da ağırlığına göre çabuk hızlanıyor ” diye konuştu.

şžarkıcı Metin şžentürk 'ün Dünya Görme Engelliler Sürat Rekoru 'nu   kırması için Ferrari 'lerini tahsis eden Fikret İnan 'ın Ferrari, Cabrio BMW, Range Rover Jeep, Mercedes S 350, Coupe BMW ve Porche 'si bulunuyor.


Geri Dön