Konut

Finans Park Sarphan'da 790 bin liraya 2+1!

Kapış kapış giden Sarphan Finans Park residence dairelerinde stüdyo ve 1+1'ler tükendi, 2+1'lerden sadece beş adet kaldı...


Sarp Group'un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans Park, hızla gelişen Türkiye ekonomisinin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla kurulan İstanbul Finans Merkezi'nin (İFM) tam kalbinde yer alan emsalsiz bir proje olarak yatırımcılar ve iş çevrelerinden yoğun ilgi görüyor. İFM'nin tamamlanıp hizmete girmesiyle birlikte çok daha değer kazanacak olan Sarphan Finans Park'ta bulunan stüdyo ve 1+1 daireler şimdiden tükenmiş bulunuyor. 2+1 residence dairelerinden ise sadece beş adet kaldığı belirtiliyor.  Sarphan Finans Park 2+1 dairelerin fiyatları 790 bin lira ile 900 bin lira arasında değişiyor.


Sarphan Finans Park'ın gördüğü büyük ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade eden Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar, bugüne değin Sarphan Finans Park'tan residence daire ya da ticari alan satın alan kişi ya da kurumların son derece karlı çıktıklarını, önümüzdeki dönemlerde ise bu kazancın katlanarak artacağına vurgu yapıyor. Sarphan Finans Park'ta yaşamak ya da iş yapmak isteyenlere her türlü ödeme kolaylıklarını sunduklarını söyleyen Akar, Sarphan Finans Park'a ilginin uluslararası düzeyde olduğunun altını çiziyor.  


www.sarphanfinanspark.com.tr