27 / 04 / 2024

Finans uzmanı açıkladı: Yatırım hayatımda yaptığım en büyük hata çocuğumu özel okula yazdırmak!

Finans uzmanı açıkladı: Yatırım hayatımda yaptığım en büyük hata çocuğumu özel okula yazdırmak!

Finansçı Baba, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yatırım hayatında yaptığı en büyük hatanın büyük oğlunu 6 yıl önce özel okula yazdırmak olduğunu açıkladı...




Özel okullarda KDV tartışması devam ederken Finansçı Baba resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/finanscibaba üzerinden yaptığı paylaşımda yatırım hayatında yaptığı en büyük hatanın büyük oğlunu 6 yıl önce özel okula yazdırmak olduğunu açıkladı. Bu bataklığın resmen mafya gibi girişi olup çıkışı pek mümkün olmayan bir yer olduğunu belirten Finansçı Baba Fiyatların inanılmaz yüksek olduğunu söyledi. Finansçı baba paylaşımında "Çocuklara sadece bir yıllık okul parası ile portföy yapsak (çok şükür zaten var) 20 yaşlarında finansal özgür olurlar." ifadelerini kullandı.

Finansçı Baba'nın paylaşımı şu şekilde:

Yatırım hayatımda yaptığım en büyük hata büyük oğlumu 6 yıl önce özel okula yazdırmak oldu. Bu bataklık resmen mafya gibi girişi olup çıkışı pek mümkün olmayan bir yer. Bu yıl kardeşi de okula başlıyor. Ayrımcılık olmaması adına mecburen onu da yazdırdık. Fiyatlar inanılmaz yüksek. Çocuklara sadece bir yıllık okul parası ile portföy yapsak (çok şükür zaten var) 20 yaşlarında finansal özgür olurlar. Eğitime harcanan paraya acımam ama fuzuli olanı oldukça gereksiz diye düşünüyorum.

 

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Finansçı Baba'nın paylaşımına gelen yorumlar...

"Aynı hatayı iki defa yapmanız hayret verici olmuş"

 

"Aynı şeyi düşünmüyorum."

"Babalar bu konuda daha gerçekçi"

 

 

"Eğer en iyi okulların ücreti sizin için önemsiz bir rakamsa özel okul mantıklı olabilir"

"Özel okul tercihi hatalı olmuş olabilir"

 

"Okumak isteyen çocuk isterse bu online devirde her türlü okur"

"Özel okulların çoğu beyaz yaka tuzağı"

 

İstanbul'un enflasyonu belli oldu! Yıllık enflasyon yüzde 74,88 oldu!

Konut satışları son 8 yılın en düşük seviyesinde!

2023’te yüzde 100'den fazla kazandıran hisseler!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön