Kent Haberleri

Finans Uzmanı Özgür Demirtaş, enflasyondan korunmanın yolunu açıkladı!

Özgür Demirtaş, popüler sosyal medya kişiliklerinden biri ve sürekli artan enflasyondan korunmanın yollarını takipçileriyle paylaşıyor. Resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında, 100 bin TL'si olan vatandaşlara enflasyondan korunma yöntemlerini anlattı. Tüm detaylar burada... Resmi Twitter hesabından gerçekleştirdiği canlı yayında, 100 bin TL'si olan vatandaşlar için enflasyondan korunma yöntemlerini anlattı

Özgür Demirtaş, enflasyondan korunmanın yollarını takipçileriyle paylaşan popüler bir sosyal medya kişiliği. Resmi Twitter hesabından gerçekleştirdiği canlı yayında, 100 bin TL'si olan vatandaşlar için enflasyondan korunma yöntemlerini anlattı.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ, ENFLASYONDAN KORUNMANIN YOLLARINI AÇIKLADI!

Sosyal medyanın popüler isimlerinden biri olan finans uzmanı Özgür Demirtaş, son canlı yayınında enflasyonla mücadele konusunda izleyicilerine tavsiyelerde bulundu. Ülkemizdeki yüksek enflasyon oranlarını ele alan Demirtaş, takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Bir izleyicinin "Enflasyona karşı para nasıl korunur? Altın, dolar veya euro almak mı mantıklı?" sorusuna cevap veren Demirtaş, 100 bin TL'nin nasıl korunabileceğini örneklerle anlattı. Demirtaş, gereksiz harcamalar yapılmaması ve kötü zamanlar için para biriktirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Finans uzmanı Özgür Demirtaş, "Amacımız insanların kötü günler için para biriktirmelerini sağlamak. Ancak, mevcut ekonomik yapıda bu pek mümkün değil. Ya yüksek risk almak ya da düşük getirili yatırım araçlarına razı olmak gerekiyor. Bu durum oldukça üzücü." sözlerini dile getirdi.


 

ÖZGÜR DEMİRTAŞ'TAN PARA KORUMA TÜYOLARI!

Finans uzmanı Özgür Demirtaş, enflasyondan korunma yollarını takipçileriyle paylaştı. Örnekleme yaparak açıklamalarına devam eden Demirtaş, cebinde 100 bin TL'si olan bir vatandaşın nasıl para koruyabileceği konusunda önerilerde bulundu. Mevduata yatırmak yerine enflasyondan etkilenmeyecek yatırım araçlarını tercih etmek gerektiğini belirtti. Dolar ve borsa gibi yatırım araçlarına yatırım yapmanın da riskli olduğunu ifade etti. Özellikle emeklilik döneminde olan kişilerin daha stabil yatırım araçlarına yönelmeleri gerektiğini vurguladı.

100 BİN TL'Yİ ENFLASYONDAN KURTARMANIN YOLU

Özgür Demirtaş, takipçileriyle yaptığı samimi sohbetlerinde yatırım tavsiyesi vermekten kaçınarak, enflasyonun etkileri hakkında önemli bilgiler paylaştı. Finans uzmanı, 100 bin TL'nin korunmasının yolu hakkında ise oldukça çarpıcı bir açıklama yaptı: "Malesef, 100 bin TL'yi enflasyondan korumanın tek yolu, tüketim yapmak."

Akaryakıt alacaklara müjde üstüne müjde! İşte 29 Nisan Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!
Dolar bugün ne kadar? 29 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!
29 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!