Kent Haberleri

Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi kesenin ağzını açtı. 10 bin TL ödeme yapacaklar

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte vatandaşların paraya ihtiyacı arttı. Bankalar da kesenin ağzını açtı. Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi ödeyeceği miktarı açıkladı. Hem tatil hem de mazot giderlerinin artması vatandaşların paraya olan ihtiyacını artırdı

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte çok sayıda vatandaş da paraya ihtiyaç duymaya başladı. Hem tatil hem de mazot giderlerinin artması vatandaşların paraya olan ihtiyacını artırdı. Burada bankalar devreye girdi. Bankalar tarafından kredi miktarlarına ilişkin açıklama yapıldı. 

 

Bankalar faizsiz nakit avans kampanyalarını güncellemeye devam ediyor. Son dakika haberi geçilerek faizsiz 15 bin TL- 10 bin TL’lerin güncellendiği duyuruldu.

Faizsiz nakit avans veren bankalar şu şekilde;

QNB Finansbank: 10 bin TL

Garanti BBVA: 10 bin TL

Kuveyt Türk: 10 bin TL

Akbank: 15 bin TL

Yapı Kredi: 10 bin TL

Bankaların faizsiz nakit avans başvuru şartları genellikle birbirine benziyor. Bunlar arasında 18 yaş, yasal takipte olmamak gibi temel şartlar yer alırken. Bir diğer önemli şart ise bu bankaların daha önce müşterisi olmamış olmanız. İlk defa müşterisi olacağınız bankanın mobil uygulamasını indirerek ‘’müşteri ol’’ adımlarını takip etmelisiniz.

Ardından yapacağınız görüntülü görüşme ile müşteri olma işleminin tamamlarsınız. Sonraki işlem ise genellikle kredi kartı çıkarttırmaktadır. Çıkaracağınız kredi kartı limitine göre tarafınıza faizsiz nakit avans tanımlanır.